Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Hos det nye spisested på Trøjborg Kantina er udvalget økologisk, og du kan få gryderetter med surdejsbrød og blandet salat til, surdejspizza, sandwich, smoothies, filterkaffe fra Clever Coffee samt friskbagt kage.
“Konceptet bag Kantina på Trøjborg er at skabe et take away-sted, hvor folk i en travl hverdag nemt og hurtigt kan få god og sund mad, lavet på gode økologiske råvarer,” fortæller indehaver Rune Hardlei, der er kok og selv står for al den mad, der serveres hos Kantina.
Maden producerer Rune Hardlei i sit køkken på Sydhavnen, hvorfra han også leverer mad ud af huset til selskaber og arrangementer.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Regeringen lemper emballagekrav efter hård kritik
12-09-2025
-
Regeringen vil bane vej for lavere moms på fødevarer
12-09-2025
-
Stigende turistafgift gav ikke færre endagsturister i Venedig
12-09-2025
-
Bornholm samler nordisk turismekonference
12-09-2025
-
60 mio. kr. til 15 nye turismeprojekter
12-09-2025
-
Ustabilt vejr ramte sjællandske forlystelsesparker
12-09-2025
-
Trods store regionale forskelle: Campingpladser melder om fremgang
12-09-2025
-
Udland: AI giver kokke og hoteller nye værktøjer mod madspild
12-09-2025