48-årige Andreas Karlsson stiller sig i spidsen af sushikoncernen Sticks'n'Sushi, der driver restauranter i Danmark, Storbritannien og Tyskland. Om nogle uger, 9. oktober, åbner kæden sin niende restaurant i London – og nummer 22 på koncernplan, skriver FødevareWatch.dk.

"Vi har investeret tungt de seneste år, især i Storbritannien. Vi har åbnet flere restauranter i Storbritannien de sidste syv år, end vi gjorde i Danmark i de første 18 år. For os har det været en ret stejl vækstkurve," siger Andreas Karlsson, der har boet de sidste 25 år i Storbritannien og blev hentet fra Wagamama-kæden i 2010 for at stå for den britiske ekspansion i Sticks'n'Sushi.

I det regnskab, der blev afsluttet i juni, men endnu ikke er offentlig tilgængeligt, vil omsætningen vokse "sundt", mens bundlinjen igen vil bære præg af tunge investeringer i infrastruktur i alle tre lande, ifølge direktøren. Til gengæld forventer han, at bundlinjen vil vende.

Læs hele historien her.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Nyt mærke: Skal I certificere jeres bæredygtige restaurant?

Bæredygtighed er på alles læber, men for forbrugerne er det svært at finde ud af, hvilke virksomheder hvor det bliver ved snakken. Derfor har HORESTA taget initiativ til ordningen Green Restaurant, som er en certificering af bæredygtige restauranter.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne