48-årige Andreas Karlsson stiller sig i spidsen af sushikoncernen Sticks'n'Sushi, der driver restauranter i Danmark, Storbritannien og Tyskland. Om nogle uger, 9. oktober, åbner kæden sin niende restaurant i London – og nummer 22 på koncernplan, skriver FødevareWatch.dk.

"Vi har investeret tungt de seneste år, især i Storbritannien. Vi har åbnet flere restauranter i Storbritannien de sidste syv år, end vi gjorde i Danmark i de første 18 år. For os har det været en ret stejl vækstkurve," siger Andreas Karlsson, der har boet de sidste 25 år i Storbritannien og blev hentet fra Wagamama-kæden i 2010 for at stå for den britiske ekspansion i Sticks'n'Sushi.

I det regnskab, der blev afsluttet i juni, men endnu ikke er offentlig tilgængeligt, vil omsætningen vokse "sundt", mens bundlinjen igen vil bære præg af tunge investeringer i infrastruktur i alle tre lande, ifølge direktøren. Til gengæld forventer han, at bundlinjen vil vende.

Læs hele historien her.

Lego lukker gourmetrestaurant

Oplevelseshuset Lego House i Billund har valgt at lukke sin gourmetrestaurant, Le Gourmet. Det fremgår af en pressemeddelelse fra Lego House, skriver Finans.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne