Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
48-årige Andreas Karlsson stiller sig i spidsen af sushikoncernen Sticks'n'Sushi, der driver restauranter i Danmark, Storbritannien og Tyskland. Om nogle uger, 9. oktober, åbner kæden sin niende restaurant i London – og nummer 22 på koncernplan, skriver FødevareWatch.dk.
"Vi har investeret tungt de seneste år, især i Storbritannien. Vi har åbnet flere restauranter i Storbritannien de sidste syv år, end vi gjorde i Danmark i de første 18 år. For os har det været en ret stejl vækstkurve," siger Andreas Karlsson, der har boet de sidste 25 år i Storbritannien og blev hentet fra Wagamama-kæden i 2010 for at stå for den britiske ekspansion i Sticks'n'Sushi.
I det regnskab, der blev afsluttet i juni, men endnu ikke er offentlig tilgængeligt, vil omsætningen vokse "sundt", mens bundlinjen igen vil bære præg af tunge investeringer i infrastruktur i alle tre lande, ifølge direktøren. Til gengæld forventer han, at bundlinjen vil vende.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
HORESTA satte fokus på arbejdsmiljø på TV2 News
21-12-2025
-
HORESTA Play: Sovino Brands deler erfaringer med at optimere betalingsløsning
21-12-2025
-
Restaurationsbranchen viser styrke i 2025 trods pres på økonomien
21-12-2025
-
Beskæftigelsen i hotel- og restaurationsbranchen bygger videre på stærk fremgang
21-12-2025
PRESSEKLIP
-
Events uden bøvl: Nye regler letter vejen for udenlandsk arbejdskraft
19-12-2025
-
Lars Larsen Group planlægger nyt hotel
19-12-2025
-
Turismeforsker: 2025 var stabilt – 2026 kræver nytænkning og balance
19-12-2025
-
Arp-Hansen udskyder overtagelse af Brøndums Hotel
19-12-2025
-
Ny lukkelov skal styrke turismen i mindre byer
19-12-2025
-
Internationalt: Atari lancerer gaming-hotel
19-12-2025
-
Airbnb får millionbøde i Spanien for ulovlige boligannoncer
19-12-2025