Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
48-årige Andreas Karlsson stiller sig i spidsen af sushikoncernen Sticks'n'Sushi, der driver restauranter i Danmark, Storbritannien og Tyskland. Om nogle uger, 9. oktober, åbner kæden sin niende restaurant i London – og nummer 22 på koncernplan, skriver FødevareWatch.dk.
"Vi har investeret tungt de seneste år, især i Storbritannien. Vi har åbnet flere restauranter i Storbritannien de sidste syv år, end vi gjorde i Danmark i de første 18 år. For os har det været en ret stejl vækstkurve," siger Andreas Karlsson, der har boet de sidste 25 år i Storbritannien og blev hentet fra Wagamama-kæden i 2010 for at stå for den britiske ekspansion i Sticks'n'Sushi.
I det regnskab, der blev afsluttet i juni, men endnu ikke er offentlig tilgængeligt, vil omsætningen vokse "sundt", mens bundlinjen igen vil bære præg af tunge investeringer i infrastruktur i alle tre lande, ifølge direktøren. Til gengæld forventer han, at bundlinjen vil vende.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025