Dyreaktivister fjern og nær er sure over, at Restauranten Bror Ditlev i Kolding sælger foie gras, fransk gåselever, skriver TV Syd.

”Vi har taget det af menukortet, for vi har simpelthen ikke nogen mulighed for at forsvare os overfor alle de utilfredse på Facebook og andre steder”, fortæller ejeren, Rasmus Vemmelund.

Restauranten er genstartet for tre uger siden med nyt koncept og ny beliggenhed, men for en uge siden fik de en henvendelse om, at de ikke skulle servere foie gras. Og tirsdag morgen gik det løs. En storm af utilfredse kunder og dyrevenner, der bare synes foie gras er dyremishandling.

HORESTA fortæller, at det er almindeligt, at deres medlemmer må kæmpe mod negativ omtale på nettet, berettiget eller uberettiget. Og det kan have store konsekvenser.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Nyt mærke: Skal I certificere jeres bæredygtige restaurant?

Bæredygtighed er på alles læber, men for forbrugerne er det svært at finde ud af, hvilke virksomheder hvor det bliver ved snakken. Derfor har HORESTA taget initiativ til ordningen Green Restaurant, som er en certificering af bæredygtige restauranter.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne