Økologi er ikke kun godt, og jordbær, blåbær og danske agurker i februar er decideret meningsløst. Det mener Søren Kanne, der er divisionsdirektør i service- og kantinekoncernen Coor, der er børsnoteret i Stockholm. Det skriver FødevareWatch.dk.

Siden 2015 har Coor arbejdet intenst med FN's verdensmål, og otte af dem er inkorporeret i selskabets vækstplan frem mod 2025, som man fra Coors side dog ikke ønsker at uddybe yderligere.

"I vores strategi er otte af verdensmålene taget direkte ind som faktorer, vi arbejder med for at gøre en forskel. Vi mener, at vi har en pligt som professionelle til at forsøge at påvirke kunderne og den almindelige dansker i kantinerne til at sætte spørgsmålstegn ved, hvad bæredygtighed er. Vil vil gerne inspirere danskerne til at tage stilling til, hvordan vi får en bæredygtig klode," forklarer Søren Kanne.

Læs hele historien her.

HORESTA diskuterede erhvervets mærkesager med medlemmer af Europa-Parlamentet

En stor del af erhvervets rammevilkår afgøres ved den politik, der kommer fra Christiansborg, men indflydelsen fra Europa-Parlamentet og Bruxelles er også af afgørende betydning for hotellerne og restauranternes virke. Derfor er HORESTA en del af den fælleseuropæiske hotel- og restaurantorganisation, HOTREC, hvor HORESTAs formand Jens Zimmer Christensen også sidder for bordenden.

Slut med gratis bæreposer

Snart er det slut med de tynde plastikposer til pizzaæskerne, og når du vil have en bærepose i butikkerne, så kommer det til at koste mindst fire kroner.

Hoteldirektør: Sådan gør vi bæredygtighed rent lavpraktisk

Vi skal og bør stå sammen om at nedbringe ressourceforbruget. Det er både etisk og miljømæssigt korrekt, og som et non-profit og bæredygtigt hotel vil vi gerne tage vores del af ansvaret. Sådan skriver Bo Kikkenborg, hoteldirektør, KOMPAS Hotel Aalborg. Derfor har hotellet valgt at blive et Green Key-certificeret hotel.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne