Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Økologi er ikke kun godt, og jordbær, blåbær og danske agurker i februar er decideret meningsløst. Det mener Søren Kanne, der er divisionsdirektør i service- og kantinekoncernen Coor, der er børsnoteret i Stockholm. Det skriver FødevareWatch.dk.
Siden 2015 har Coor arbejdet intenst med FN's verdensmål, og otte af dem er inkorporeret i selskabets vækstplan frem mod 2025, som man fra Coors side dog ikke ønsker at uddybe yderligere.
"I vores strategi er otte af verdensmålene taget direkte ind som faktorer, vi arbejder med for at gøre en forskel. Vi mener, at vi har en pligt som professionelle til at forsøge at påvirke kunderne og den almindelige dansker i kantinerne til at sætte spørgsmålstegn ved, hvad bæredygtighed er. Vil vil gerne inspirere danskerne til at tage stilling til, hvordan vi får en bæredygtig klode," forklarer Søren Kanne.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Jysk restaurant ryddede bordet ved Årets Kok og Årets Tjener 2024
17-03-2024
-
Få 10.000 kroner til styrkelse af den mentale sundhed på jobbet
15-03-2024
-
Hoteller og restauranter får lov til at afvise 1000-kronesedler ved små køb
15-03-2024
-
Sebastian er klar til at repræsentere Danmark til Bocuse d’Or Europe
15-03-2024
PRESSEKLIP
-
Foodora tester levering med drone i Sverige
15-03-2024
-
Tivoli slog atter egen omsætningsrekord i 2023
15-03-2024
-
Hilton køber lille boutiquehotelkæde for milliardsum
15-03-2024
-
Zleep Hotels skal have endnu et europæisk hotel
17-03-2024
-
Restaurant Bouillon finder ny direktør
15-03-2024
-
Ny kæmpe forlystelse i Tivoli
15-03-2024
-
Ny campingform udfordrer klassisk campingkultur
17-03-2024