Den mandlige receptionist, der tidligt lørdag følte sig så forulempet af en tidligere voldsdømt mand på Hotel Royal i Aarhus , at han ringede 114, henter entydig opbakning hos sin chef, hotel-manager Lilian Lenbroch, skriver EB.dk.

”Der var ikke andet at gøre end at ringe til politiet. Receptionisten tænkte, at nok var nok. Hvem tåger dog rundt på den måde klokken 6.10 om morgen? Det var ikke en fed oplevelse", forklarer Lilian Lenbroch.

Den 25-årige mand blev anholdt og senere tiltalt for at have spyttet receptionisten i ansigtet. Manden var prøveløsladt og har ifølge Philip Møller, anklager i Østjyllands Politi, flere voldsdomme bag sig. Lene Lenbroch fortæller, at den nu varetægtsfængslede mand ikke tidligere har besøgt det legendariske hotel på Store Torv i Aarhus.

Har du fået læst?

HORESTA diskuterede erhvervets mærkesager med medlemmer af Europa-Parlamentet

En stor del af erhvervets rammevilkår afgøres ved den politik, der kommer fra Christiansborg, men indflydelsen fra Europa-Parlamentet og Bruxelles er også af afgørende betydning for hotellerne og restauranternes virke. Derfor er HORESTA en del af den fælleseuropæiske hotel- og restaurantorganisation, HOTREC, hvor HORESTAs formand Jens Zimmer Christensen også sidder for bordenden.

Danmarks største hotel skal have ny øverste chef

Når alle 1.202 værelser omkring påske er taget i brug er CabInn Copenhagen Danmarks største hotel. Det kan også gøre krav på titlen som Nordens største hotel, da det nuværende, Gothia Towers i Gøteborg, ifølge sin hjemmeside har præcis 1.200 værelser, skriver Standby.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne