Man kan være danmarksmester i meget og nu også i smørrebrød. Den fine titel kan kok Chris Franklin Gammelgaard Andersen fra Hotel Baltic på Sydals skrive på sit cv, skriver DR.

Den 24-årige sønderjyde vandt nemlig guld, da han stillede op mod fire andre kokke og smørrebrødsjomfruer til DM i smørrebrød i Bella Center i København.

De fem deltagere i konkurrencen var Thilde Gilling fra Nyborg Destilleri, Lene Lintrup fra Det Røde Pakhus, Rasmus Kirkegaard fra Nimb, Kenneth Frederiksen fra Frederikshøj og Chris Gammelgaard Andersen fra Hotel Baltic.

Konkurrencen fandt sted på konferencen Bite Copenhagen i Bella Center i København, og den er arrangeret af Food Organization of Denmark i samarbejde med Ole Troelsø. Ole Troelsø håber, at konkurrencen i fremtiden udvides, så der er delkonkurrencer rundt i hele landet.

Stort dansk hotel har fundet ny direktør

Jan G. Larsen, den nuværende direktør for Storebælt Sinatur Hotel & Konference ved Nyborg, er fra årsskiftet ny i spidsen for Nyborg Strand Hotel & Konferencecenter, skriver Standby.dk.

Hotel åbner nyt spisested

Mandag 25. november åbner er nyt spisested i Thyborøn. Det er Thyborøn Hotel, der har ansat en kok, og nu åbner restauranten for gæster, skriver Folkebladet Lemvig.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne