Man kan være danmarksmester i meget og nu også i smørrebrød. Den fine titel kan kok Chris Franklin Gammelgaard Andersen fra Hotel Baltic på Sydals skrive på sit cv, skriver DR.

Den 24-årige sønderjyde vandt nemlig guld, da han stillede op mod fire andre kokke og smørrebrødsjomfruer til DM i smørrebrød i Bella Center i København.

De fem deltagere i konkurrencen var Thilde Gilling fra Nyborg Destilleri, Lene Lintrup fra Det Røde Pakhus, Rasmus Kirkegaard fra Nimb, Kenneth Frederiksen fra Frederikshøj og Chris Gammelgaard Andersen fra Hotel Baltic.

Konkurrencen fandt sted på konferencen Bite Copenhagen i Bella Center i København, og den er arrangeret af Food Organization of Denmark i samarbejde med Ole Troelsø. Ole Troelsø håber, at konkurrencen i fremtiden udvides, så der er delkonkurrencer rundt i hele landet.

Danmarks største hotel skal have ny øverste chef

Når alle 1.202 værelser omkring påske er taget i brug er CabInn Copenhagen Danmarks største hotel. Det kan også gøre krav på titlen som Nordens største hotel, da det nuværende, Gothia Towers i Gøteborg, ifølge sin hjemmeside har præcis 1.200 værelser, skriver Standby.dk.

Scandics tidligere salgsdirektør skal hjælpe Comwell

Peter Hansen forlod sidste sommer Danmarks største hotelkæde, Scandic, hvor han var salgsdirektør for corporate og MICE. Nu er han netop tiltrådt som konsulent for Comwell med blandt andet fokus på Comwell Aarhus, skriver Standby.dk.

Ny hotelchef på Montra Hotel Sabro Kro

Som et led i de organisatoriske ændringer der er sket i Montra Hotel A/S i 2019 kan virksomheden nu byde velkommen til Ture Lyhne som ny hotelchef på Montra Hotel Sabro Kro. Ture Lyhne kommer fra en stilling som Category Developer, Tulip Food Company/DC Foods.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne