Man kan være danmarksmester i meget og nu også i smørrebrød. Den fine titel kan kok Chris Franklin Gammelgaard Andersen fra Hotel Baltic på Sydals skrive på sit cv, skriver DR.

Den 24-årige sønderjyde vandt nemlig guld, da han stillede op mod fire andre kokke og smørrebrødsjomfruer til DM i smørrebrød i Bella Center i København.

De fem deltagere i konkurrencen var Thilde Gilling fra Nyborg Destilleri, Lene Lintrup fra Det Røde Pakhus, Rasmus Kirkegaard fra Nimb, Kenneth Frederiksen fra Frederikshøj og Chris Gammelgaard Andersen fra Hotel Baltic.

Konkurrencen fandt sted på konferencen Bite Copenhagen i Bella Center i København, og den er arrangeret af Food Organization of Denmark i samarbejde med Ole Troelsø. Ole Troelsø håber, at konkurrencen i fremtiden udvides, så der er delkonkurrencer rundt i hele landet.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stort 'Community Pavilion' med spændene nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Mangemillionær køber sig ind i kendt kaffekæde

Den kendte kaffekæde Riccos har igen fået en mangemillionær i ejerkredsen. August Lund, tidligere højt placeret Goldman Sachs-finansmand i London og nuværende hovedaktionær i restaurantkæden Cofoco, har således investeret i Riccos og fået en ejerandel på 50 pct., skriver Finans.dk.

Hotelchef på hjemmebane

Efter en årrække med daglig pendling til Odder og senere Sabro ved Aarhus har Jakob Beck Wätjen rykket karrieren hjem til Silkeborg.

30-årig tror på potentialet i forpagtning

Den nye forpagter på værtshuset Åstuen i Tørring, 30-årige Kasper Hertz Ølholm, er fuld af optimisme. Han overtog i begyndelsen af august forpagtningen af Åstuen, der forinden havde været lukket i en måneds tid, skriver HSFO.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne