I tre år har B\Lunch sørget for daglig frokost til brobisser, ingeniører og andre medarbejdere involveret i opførelsen af Kronprinsesse Marys Bro. Det skriver Lokalavisen Frederiksund. 

”De skal have godt med energi til arbejdet. Det har jo været en meget international skare af folk, så de har fået forskellige ting. Fra pålæg og tapaslignende ting til en varm ret, ost, salat, hjemmebagt brød og kage,” fortæller Bente Wolf Lytje, indehaver af den lokale cateringvirksomhed B\Lunch.

Hun fik ordren gennem Frederikssund Erhverv og tiltaget Greater Suppliers. Hun fortæller, at de søgte en frokostleverandør, og at B\Lunch da de havde overenskomst med HORESTA.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Kom til dialogmøder og deltag i debatten om ny overenskomst

HORESTA Arbejdsgiver er i fuld gang med de indledende forberedelser til de kommende overenskomstforhandlinger primo 2020. Jeres virksomhed har mulighed for at præge erhvervets nye overenskomster, og HORESTA inviterer til dialogmøder i hele landet.

Det økologiske foodservice-salg vokser fortsat markant

Omlægningen til mere økologi har fortsat masser af fart på i foodservice-segmentet, og ifølge helt nye tal fra Danmarks Statistik steg salget sidste år med 15 pct. til næsten 2,35 mia. kr., skriver FødevareWatch.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne