I tre år har B\Lunch sørget for daglig frokost til brobisser, ingeniører og andre medarbejdere involveret i opførelsen af Kronprinsesse Marys Bro. Det skriver Lokalavisen Frederiksund. 

”De skal have godt med energi til arbejdet. Det har jo været en meget international skare af folk, så de har fået forskellige ting. Fra pålæg og tapaslignende ting til en varm ret, ost, salat, hjemmebagt brød og kage,” fortæller Bente Wolf Lytje, indehaver af den lokale cateringvirksomhed B\Lunch.

Hun fik ordren gennem Frederikssund Erhverv og tiltaget Greater Suppliers. Hun fortæller, at de søgte en frokostleverandør, og at B\Lunch da de havde overenskomst med HORESTA.

Kritik: ”Overenskomstformuleringer er helt uacceptable”

I 2006 afsagde Menneskerettighedsdomstolen en afgørelse, der gjorde det klart, at de ansatte på danske arbejdspladser frit kan vælge, hvilken fagforening de vil være medlem af. Alligevel skriver danske virksomheder nu 13 år efter stadig under på overenskomster, hvor de forpligtiger deres ansatte til at være medlem af 3F og løbende overvåge, hvilken fagforening medarbejderne er medlem af. Det skriver Berlingske.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne