Hans drøm er at åbne en restaurant med to af mine venner, Simon og Asbjørn, fra kokkeuddannelsen, fortæller Benjamin Dahl Folkmann til Frederiksborg Amts Avis.

Og selvom Benjamin og vennerne stadig er under uddannelse, så arbejder de hårdt for, at deres drøm en dag måske går i opfyldelse.

”Du kan aldrig blive udlært som kok - du kan altid blive bedre. Desto mere energi du lægger i det, desto mere får du ud af det, siger Benjamin, som er positiv over for den måde kokkeuddannelsen er bygget op på”.

Forskerhold har skabt en printer, der kan tage nordisk mad til et nyt niveau

Danmark er for længst blevet anerkendt for sine fine råvarer, sit økologiske snit, sin høje fødevaresikkerhed og sit nordiske køkken i verdensklasse. Teknologisk set har vi derimod ikke skabt det store på den internationale madscene, men det er et dansk forskerhold nu i færd med at lave godt og grundigt om på, skriver Finans.dk.

Restauratør er uforstående over politianmeldelse om menneskehandel

Det er kommet frem, at kinesiske kokke i Danmark arbejder til meget lave lønninger, hvilket er i strid med udlændingeloven. En af de restauranter, som i den forbindelse skulle være politianmeldt, er Big World - en kinesisk restaurant med afdelinger i Varde og i Grindsted, skriver Jydske Vestkysten.

Kendt kok åbner eksotisk Bali-restaurant

Kok og sommelier Henrik Yde åbnede for år tilbage gourmet-thai restauranten Kiin Kiin på Nørrebro. Den fik, og har, en Michelinstjerne. Tirsdag 10. december indtager han både en ny bydel og et nyt verdenskøkken, skriver MigOgKbh.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne