Hans drøm er at åbne en restaurant med to af mine venner, Simon og Asbjørn, fra kokkeuddannelsen, fortæller Benjamin Dahl Folkmann til Frederiksborg Amts Avis.

Og selvom Benjamin og vennerne stadig er under uddannelse, så arbejder de hårdt for, at deres drøm en dag måske går i opfyldelse.

”Du kan aldrig blive udlært som kok - du kan altid blive bedre. Desto mere energi du lægger i det, desto mere får du ud af det, siger Benjamin, som er positiv over for den måde kokkeuddannelsen er bygget op på”.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Nyt mærke: Skal I certificere jeres bæredygtige restaurant?

Bæredygtighed er på alles læber, men for forbrugerne er det svært at finde ud af, hvilke virksomheder hvor det bliver ved snakken. Derfor har HORESTA taget initiativ til ordningen Green Restaurant, som er en certificering af bæredygtige restauranter.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne