Den danske hotelkæde, Zleep Hotels, ønsker nu for alvor at sætte skub i planerne om at indtage det svenske hotelmarked, og derfor har Zleep Hotels valgt at insource en vigtig kernefunktion; nemlig kædens svenske salgsafdeling. Til at bane vejen for Zleep Hotels i det bakkede, svenske terræn står kædens nyansatte Sales Manager; Caroline Petersson.

Caroline Petersson har med sine 31 år i servicebranchen stor indsigt i, hvad det vil sige at drifte, lede og sælge hoteller. Efter 11 år på Hilton Hotel, i både drift og salg, og et år som salgschef ved Berns Hotel Group, har Caroline Petersson nu søgt nye udfordringer ved Zleep Hotels:

”Efter mange år i branchen har jeg nu den store ære af at være en del af Zleep Hotels. Jeg ser et enormt vækstpotentiale i brandet, og jeg glæder mig til at etablere det danske hotelkoncept i Sverige”, fortæller ny Sales Manager i Zleep Hotels Caroline Petersson.

I januar i år åbnede den danske hotelkæde det første Zleep hotel på svensk jord – Zleep Hotel Upplands Väsby - og med en målsætning om at operere 40 hoteller i 2025 gør hotelkæden nu for alvor klar til at udbrede kendskabet til Zleep nordøst for Øresund, og her spiller kædens nye Sales Manager en afgørende rolle.

HORESTA diskuterede erhvervets mærkesager med medlemmer af Europa-Parlamentet

En stor del af erhvervets rammevilkår afgøres ved den politik, der kommer fra Christiansborg, men indflydelsen fra Europa-Parlamentet og Bruxelles er også af afgørende betydning for hotellerne og restauranternes virke. Derfor er HORESTA en del af den fælleseuropæiske hotel- og restaurantorganisation, HOTREC, hvor HORESTAs formand Jens Zimmer Christensen også sidder for bordenden.

Danmarks største hotel skal have ny øverste chef

Når alle 1.202 værelser omkring påske er taget i brug er CabInn Copenhagen Danmarks største hotel. Det kan også gøre krav på titlen som Nordens største hotel, da det nuværende, Gothia Towers i Gøteborg, ifølge sin hjemmeside har præcis 1.200 værelser, skriver Standby.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne