Siden årsskiftet 2018/19 har tekstilvirksomheden Kentaur brugt stof vævet af polyester, der er lavet af genbrugsflasker og BCI-bomuld, i cirka 30 procent af sin produktion. Det skriver TV Syd.

”Bæredygtighed er jo et spørgsmål om, at vi skal tage ansvar alle sammen, for det sted vi lever på, og vi kan jo ikke alle sammen bare lukke øjnene”, fortæller Bernt Dahl, ejer og direktør, Kentaur A/S, Fredericia

Kentaurs primære kunder er vaskerier, som leaser tøj til blandt andre kokke, tjenere og plejepersonale i den offentlige sektor.

Har du fået læst?

HORESTA diskuterede erhvervets mærkesager med medlemmer af Europa-Parlamentet

En stor del af erhvervets rammevilkår afgøres ved den politik, der kommer fra Christiansborg, men indflydelsen fra Europa-Parlamentet og Bruxelles er også af afgørende betydning for hotellerne og restauranternes virke. Derfor er HORESTA en del af den fælleseuropæiske hotel- og restaurantorganisation, HOTREC, hvor HORESTAs formand Jens Zimmer Christensen også sidder for bordenden.

Slut med gratis bæreposer

Snart er det slut med de tynde plastikposer til pizzaæskerne, og når du vil have en bærepose i butikkerne, så kommer det til at koste mindst fire kroner.

Hoteldirektør: Sådan gør vi bæredygtighed rent lavpraktisk

Vi skal og bør stå sammen om at nedbringe ressourceforbruget. Det er både etisk og miljømæssigt korrekt, og som et non-profit og bæredygtigt hotel vil vi gerne tage vores del af ansvaret. Sådan skriver Bo Kikkenborg, hoteldirektør, KOMPAS Hotel Aalborg. Derfor har hotellet valgt at blive et Green Key-certificeret hotel.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne