Siden årsskiftet 2018/19 har tekstilvirksomheden Kentaur brugt stof vævet af polyester, der er lavet af genbrugsflasker og BCI-bomuld, i cirka 30 procent af sin produktion. Det skriver TV Syd.

”Bæredygtighed er jo et spørgsmål om, at vi skal tage ansvar alle sammen, for det sted vi lever på, og vi kan jo ikke alle sammen bare lukke øjnene”, fortæller Bernt Dahl, ejer og direktør, Kentaur A/S, Fredericia

Kentaurs primære kunder er vaskerier, som leaser tøj til blandt andre kokke, tjenere og plejepersonale i den offentlige sektor.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Har du fået læst?

Deltagerrekord til HORESTA Årsdag

HORESTA afholder på torsdag, den 14. november, atter årsdag. I år i Tivoli Hotel & Congress Center med over 700 direktører og beslutningstagere fra det danske hotel-, restaurant- og turismeerhverv, skriver Standby.dk.

Nyt københavnerhotel satser på naturen

Hotel Teglholmen består af et hotel på 6 etager med en stueetage indrettet til 1.500 m² dagligvarebutik samt hotellobby og morgenmadsrestaurant. Gården integreres med den tilstødende “grønne kile” med blomsterbede og trægrupper for at skabe et samlet grønt rum, skriver Nybygget ifølge Kursuslex.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne