Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Det var kartoflen, der havde den absolutte hovedrolle i Vejle, da vinderne af årets Kartoffelpris skulle findes, skriver TV Syd. Otte kokke kæmpede om at vinde Kartoffelprisen 2019. Det gælder om at tilberede den bedste tre-retters menu med kartoffel som hovedbestanddel i hver ret.
Det er tredje gang, at prisen uddeles, og i år blev vinderne kæresteparret Bjarke Jeppesen, som er kok på Hotel Hesselet i Nyborg, og kokkeelev Marie Ipsen fra Café Gran i Horsens, som begge ser et stort potentiale i den gamle grøntsag.
”Kartoflen er en grøntsag, der ikke får helt nok kærlighed længere. Derfor er det en sjov udfordring at give den en helt masse opmærksomhed og lege med dens smage og evner. Den har jo sindssygt mange evner”, siger Marie Ipsen.
Med titlen som vinder fulgte også et rejselegat på 20.000 kroner.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Pulje fra regeringen: 43 mio. kr. skal sætte skub i lokal turismeudvikling
16-09-2025
-
HORESTA ansætter Jeppe Møller-Herskind som ny direktør
16-09-2025
-
Rasmus Ankersen klar som oplægsholder på HORESTA Årsdag
16-09-2025
-
Amsterdam fordobler hotelmoms i kamp mod overturisme
16-09-2025
-
Fælles hovedkontor i Horsens skal styrke dansk hotelalliance
16-09-2025
-
Sølvmedaljer til dansk kok og tjener ved EuroSkills 2025
16-09-2025
-
Grand Hyatt løfter møde- og eventoplevelser med fokus på velvære og bæredygtighed
16-09-2025