Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Der er brug for faglærte danske sushikokke, som kan stå i køkkenerne i de stadig flere danske sushirestauranter. Det mener Karam Ayad, der er direktør og ejer af Sushimania, skriver FødevareWatch.dk.
Det er også en problematik, som Anders Barsøe, der er adm. direktør i Letz Sushi, genkender.
"Vi har 100 stillinger som sushikok, men pt. ligger vi på omkring 87 ansatte kokke, og dermed har vi altså en række ubesatte stillinger. Vi mangler folk. Sushikokkene er vores akilleshæl. Indtil videre bruger vi vores eget uddannelsesprogram, men vi kunne godt tænke os at få etableret en reel uddannelse af sushikokke, for der er brug for flere," siger han og uddyber:
Adm. direktør på Hotel- og Restaurantskolen i Valby, Anne-Birgitte Agger, er opmærksom på problematikken, og hun er meget åben for at gøre noget ved det.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
HOTREC-topmøde: Arbejdskraft, omkostninger og regulering i fokus
16-10-2025
-
EU: Kulturhovedstad giver flere gæster og større kulturliv
16-10-2025
-
Small Danish Hotels-formand fylder 60 år
16-10-2025
-
Færre forgæves rekrutteringer – men problemer består
16-10-2025
-
Hotel Vejlefjord udvider spaområdet med ny udendørs satsning
16-10-2025
-
Ny Sunset-restaurant åbner i Sønderjylland
16-10-2025
-
Politiet udvider nattelivszoner i Aarhus og Randers
16-10-2025
-
Odense oplever markant vækst i turismen
16-10-2025
-
Planer om nyt ubemandet hotel på Fyn
16-10-2025
-
Californien gør udendørsservering markant nemmere
16-10-2025