Den 1. november tiltræder 38-årige Morten Max som HR Manager hos Restaurant Flammen, hvor han får ansvar for over 700 medarbejdere og ledere i kædens 16 restauranter.

”Som led i Flammens strategi har vi brug for at styrke hele det strategiske indsatsområde inden for HR, og vi mener, at Morten Max er den rette til at drive den udvikling, vi ønsker for vores medarbejdere,” siger adm. direktør Piet Klein.

Morten Max kommer med erfaring fra Salling Group og Bestseller, hvor han senest har været Retail Leadership Responsible i Jack & Jones. Nu tager han så springet til en helt ny branche, hvor han glæder sig til at gøre brug af sin viden om både mennesker og teams, drift og resultater.

”Jeg elsker en god grillbuffet, men jeg er ikke selv særlig dygtig til at lave mad. Til gengæld er jeg god til mennesker og til at skabe rammerne for, at de har de godt og kan præstere deres bedste hver dag,” fortæller Morten Max.

Hos Flammen får han bl.a. ansvar for at optimere rekrutteringen, strukturere udviklingen af medarbejdere og ledere samt at sikre en medarbejdertilfredshed i top.

”De udfordringer, Flammen kan tilbyde, er enormt inspirerende og spændende, og jeg glæder mig helt vildt til at komme i gang,” siger den kommende HR Manager.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Tivoli vil løfte salg af mad og drikke med bredere udbud

Tivolis nye general manager for food&beverage Jakob Harreby Volquards har siddet i direktørstolen siden oktober 2019, og selv om han ikke vil komme ind på fremtidens konkrete tiltag, har han dog spottet, hvad der skal gøres anderledes for at optimere indtjeningen på segmentet.

Populær burgerbar flytter efter klager

I sommer åbnede den aarhusianske burgerkæde Burger Shack sin første burgerbar i København, som Politiken kvitterede med en seksstjernet anmeldelse. Nu er det dog blevet tid til at finde en ny lokation til baren. Det sker efter massive klager fra naboerne til grillen, skriver Ekstra Bladet ifølge FødevareWatch.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne