Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
De gør ikke meget væsen af sig. Hverken med store annoncer eller på hjemmesiden, og alligevel fylder Sushimania på et punkt i landskabet. Målt på butikker er kæden i løbet af kun fem år blevet landets største, skriver FødevareWatch.dk.
Ifølge ejer siden 2014 og chefarkitekt bag ekspansionen, Karam Ayad, er det helt basale greb, som har drevet vækstmotoren.
"Vi har ikke opfundet den dybe tallerken. Det er handler om god service og god sushi og noget, der er let at tage med. Det er take away, vi går op i, og en bæredygtig produktion med fokus på dansk laks og økologiske ris," siger han.
Sushimania har i dag 26 butikker, og det er forventningen at ramme 28 inden året er omme.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Tennisikon i ny storinvestering af Joe & The Juice: Vil åbne egne butikker
18-12-2025
-
Visit Denmark-direktør skal styrke turismens stemme i Europa
18-12-2025
-
Aarhus halverer erhvervsturisme-støtte midt i hotelboom
18-12-2025
-
Erkender ulovlig støtte til Arena Næstved: HORESTA kræver handling i hele Danmark
18-12-2025
-
HORESTA: EU-regler bør følges op med skarpere krav til Airbnb
18-12-2025
-
Dining Week 2026: Hele landet dækkes op til gastronomisk festival
18-12-2025
-
HORESTA kritiserer forslag om at bremse hotelvækst i Indre By
18-12-2025
-
Norrlyst overtager fuldt ejerskab af bagerivirksomhed
18-12-2025
-
Luksusturismen vokser markant i Danmark og Sverige
18-12-2025