På PensionDanmarks nye efteruddannelsessite kan både medarbejdere og virksomhed nemt få et overblik over medarbejdernes muligheder for efteruddannelse og muligheden for at blive faglært. Det sker med udgangspunkt i, hvad Hotel-, Restaurant- og Turisterhvervets Kompetenceudviklingsfond giver tilskud til. 

Ved at den enkelte medarbejder logger ind på sitet, får I sammen fuldt overblik over relevante kurser inden for medarbejderens fagområde – herunder hvad der skal til for at blive faglært. I kan lave en vejledende realkompetencevurdering, der tager udgangspunkt i medarbejderens gennemførte kurser og erhvervserfaring med henblik på, hvad der kan opnås merit for.

Det tager kun kort tid at få et hurtigt bud på, hvor lang tid det vil tage medarbejderen at blive faglært. Medarbejderen skal give samtykke til at dele oplysningerne med jer, så I sammen kan se, hvor hurtigt man kan blive faglært. Hotel-, Restaurant- og Turisterhvervets Kompetenceudviklingsfond giver nemlig under aftalt uddannelse tilskud til medarbejdernes deltagelse i en erhvervsuddannelse for voksne (EUV1).

Efteruddannelsessitet for virksomheder finder man på www.pension.dk/virksomhed under ”Uddannelse”, hvorfra virksomheden på vegne af medarbejderne søger om tilskud til efteruddannelsen. På sitet er der også en liste over samtlige kurser, virksomheder kan søge tilskud til samt information om satserne på tilskuddet.

Har I spørgsmål eller brug for hjælp med ansøgning om tilskud, kan I kontakte PensionDanmarks virksomhedsrådgivning på 70 12 13 42 alle hverdage kl. 8-21.

I har også mulighed for af få besøg af to virksomhedsopsøgende chefkonsulenter, Lene Wendelboe og Gunhild Bjerre, som kan rådgive jer om muligheder for efteruddannelse og tilskud til såvel korte som længere efteruddannelsesforløb.

For yderligere information kontakt:

Lene.jpg
Chefkonsulent, Østdanmark
Lene Wendelboe

For yderligere information kontakt:

GunhildBjerre-147x200.jpg
Chefkonsulent, Vestdanmark
Gunhild Bjerre

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne