Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Et nyt samarbejde ser dagens lys fredag 4. oktober på Skovsgård hotel. Bugtens Bryghus og Skovsgård Hotel går nemlig sammen i kampen mod madspild, og lancerer bæredygtigt øl, skriver Hanbobladet.dk.
Der har længe været et samarbejde mellem Skovsgård Hotel og Bugtens Bryghus med mæsk, der er et spildprodukt fra ølproduktion, som Skovsgård Hotel bruger til at bage knækbrød med. Efter et bestyrelsesmøde hos Bugtens bryghus sad Allan Christensen fra bryghuset og Erik Klit fra Skovsgård Hotel og talte om at man måske også kunne arbejde den anden vej.
Der er i første omgang lavet et begrænset prøvebryg.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Jysk restaurant ryddede bordet ved Årets Kok og Årets Tjener 2024
17-03-2024
-
Få 10.000 kroner til styrkelse af den mentale sundhed på jobbet
15-03-2024
-
Hoteller og restauranter får lov til at afvise 1000-kronesedler ved små køb
15-03-2024
-
Sebastian er klar til at repræsentere Danmark til Bocuse d’Or Europe
15-03-2024
PRESSEKLIP
-
Foodora tester levering med drone i Sverige
15-03-2024
-
Tivoli slog atter egen omsætningsrekord i 2023
15-03-2024
-
Hilton køber lille boutiquehotelkæde for milliardsum
15-03-2024
-
Zleep Hotels skal have endnu et europæisk hotel
17-03-2024
-
Restaurant Bouillon finder ny direktør
15-03-2024
-
Ny kæmpe forlystelse i Tivoli
15-03-2024
-
Ny campingform udfordrer klassisk campingkultur
17-03-2024