Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
White Guide har de seneste år nærmest overhalet Michelin-guiden i mange fagfolks øjne. Det skyldes ikke mindst, at anmeldelserne i White Guide er transparente på en måde, så man kan se hvor mange point, et spisested har fået for f.eks. mad og service, skriver MigOgKbh.dk.
Der skulle ikke gå mere end tre måneder, fra Alchemist åbnede, til de vandt den suverænt mest prestigiøse kategori – nemlig Årets Restaurant.
Herunder er et samlet overblik over årets nominerede og vindere:
Årets restaurant:
Alchemist
Årets vinoplevelse:
AOC
Årets smag for skillingen:
Lieffroy
Årets øloplevelse
Broaden & Build
Årets nye restaurant:
À Terre
Årets kør hjem-drikkevaremenu:
Kadeau
Årets fiske- og skaldyrsrestaurant:
Koks
Årets dessertoplevelse:
Søllerød Kro
Årets feelgood oplevelse:
Anarki
Årets bæredygtige:
Moment
Årets unge kokketalent:
Mette Brink Søberg (Noma)
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Regeringen lemper emballagekrav efter hård kritik
12-09-2025
-
Regeringen vil bane vej for lavere moms på fødevarer
12-09-2025
-
Stigende turistafgift gav ikke færre endagsturister i Venedig
12-09-2025
-
Bornholm samler nordisk turismekonference
12-09-2025
-
60 mio. kr. til 15 nye turismeprojekter
12-09-2025
-
Ustabilt vejr ramte sjællandske forlystelsesparker
12-09-2025
-
Trods store regionale forskelle: Campingpladser melder om fremgang
12-09-2025
-
Udland: AI giver kokke og hoteller nye værktøjer mod madspild
12-09-2025