Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Ved motorvejsafkørslen til Vejle Transportcenter ligger den nye restaurant Enzo & C, og på facaden står der "uncompromized italian kitchen", skriver Randers Amtsavis. Konceptet er et møde mellem den gode tilgængelighed og høj kvalitet.

Ifølge HORESTA kan italiensk kvalitet sagtens gå hånd i hånd med at blive til en franchise:

”Vi ser en stærk tendens til, at man konceptualiserer og åbner nye identiske restauranter. Her forbindes et autentisk italiensk køkken med et trafikalt knudepunkt. Så har man skabt en identitet. Man kan på ingen måde udelukke kvalitetsidentitet blot fordi, det bliver en franchise. Økonomien bliver som regel også bedre på grund af stordriftsfordelene”, siger Jonas Kjær fra HORESTA.

Enzo & C ejes af Enzo Carratú og Casper Kirk Johansen fra Legofamilien.

HORESTA: Pæn fremgang i hotelovernatninger i juli

Danske hoteller noterede 2,5 mio. overnatninger i juli, hvilket er 5 pct. flere end samme måned sidste år. Nye tal fra Danmarks Statistik viser fremgang fra både danske og udenlandske gæster – især amerikanerne markerer sig.

HORESTA: Moderat fremgang præger første halvår

Hotel- og restaurantbranchen har oplevet stabil vækst i starten af 2025. Ifølge HORESTA er aktiviteten god, men stigende omkostninger betyder, at væksten ikke nødvendigvis smitter direkte af på bundlinjen.

Log ind