Der er stor mangel på uddannede sushikokke i den del af det voksende danske restaurationsmiljø, som kredser om makiruller, nigirier og inside outs, skriver FødevareWatch.dk.

Et halvt år efter, at Kold College i Odense fik de første henvendelser fra sushirestauranter, som efterspurgte uddannet arbejdskraft til køkkenerne, har man to uddannelser klar.

Som det første sted i Danmark, fortæller direktør Gitte Bargholt til FødevareWatch.

"Uddannelsen til sushikok tager 2,5 år, så det er en seriøs uddannelse," siger hun om den ene uddannelse, som fra næste år kommer til at flankere et ligeledes nystartet AMU-forløb (arbejdsmarkedsuddannelse, red.), hvor man kan efteruddanne sig til sushikok.

Læs hele historien her.

Talentuddannelse: Styrk dine medarbejderes kompetencer

At lede en kompliceret virksomhed som et hotel eller en restaurant kræver en god forståelse af kundernes- og medarbejdernes forventninger foruden samspillet mellem de forskellige funktioner i virksomheden. Det kan virksomhedens medarbejdere blive endnu bedre til på HØS' Talentuddannelse.

Sådan kan I bruge brandingkampagnen

Flere unge skal få øjnene op for mulighederne i hotel-, restaurant- og turisterhvervet, og det skal kampagnen ’Hospitality Career’, som HORESTA og 3F har lanceret, være medvirkende til.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne