Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Det blev en kæmpe succes, da den odenseanske kok Umut Sakarya vendte hjem til barndomsbyen Odense for at åbne sin popup-restaurant, der har til huse hos Albani. Allerede tre timer inden åbningen af Guldgrillen i Odense begyndte der at danne sig en kø foran Anarkist ølbar, hvor den midlertidige fynske udgave af Guldgrillen er placeret, skriver Fyens Stiftstidende.
” Allerede klokken ni sad der en mand med en sixpack og en campingstol, og derfra kom der en kæmpe kø. Vi havde slet ikke regnet med, at der ville komme så mange mennesker”, fortæller Umut Sakarya over mobilen i en pause fra "Vild med dans"-træning.
Alt i alt var der mellem 800 til 900 mennesker, der besøgte åbningen af Guldgrillen på Anarkist.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
HOTREC-topmøde: Arbejdskraft, omkostninger og regulering i fokus
16-10-2025
-
EU: Kulturhovedstad giver flere gæster og større kulturliv
16-10-2025
-
Small Danish Hotels-formand fylder 60 år
16-10-2025
-
Færre forgæves rekrutteringer – men problemer består
16-10-2025
-
Hotel Vejlefjord udvider spaområdet med ny udendørs satsning
16-10-2025
-
Ny Sunset-restaurant åbner i Sønderjylland
16-10-2025
-
Politiet udvider nattelivszoner i Aarhus og Randers
16-10-2025
-
Odense oplever markant vækst i turismen
16-10-2025
-
Planer om nyt ubemandet hotel på Fyn
16-10-2025
-
Californien gør udendørsservering markant nemmere
16-10-2025