130 gæster fik sig noget af chok, da de forleden deltog i den årlige vinsmagning med stort ostebord på Merlot i Vejle, da indehaver Egon Aaberg annoncerede, at det var restaurantens sidste åbningsdag.

Det skriver Vejle Amts Folkeblad.

”Jeg har valgt at lukke, fordi jeg fik et prik på skulderen, da jeg for halvandet år siden fik en blodprop i hjertet. Jeg fik det råd, at det ikke var klogt at blive ved med at arbejde i døgndrift, og derfor har jeg ikke selv været i restauranten så meget som tidligere”, siger Egon Aaberg.

Ifølge Vejle Amts Folkeblad har de nye ejere planer om at rive den mere end 120 år gamle ejendom ned.

Har du fået læst?

Svensk musik-restaurant har indtaget København

Nu er der åbnet en helt særlig svensk restaurant midt i København ved navn Perssons Mat & Musik, skriver MigOgKbh.dk.
Svenskeren bag hedder Peter Persson og er tidligere musical performer.

Stor sushikæde: Vi bliver tilbudt beløbskokke

Sushikæden Letz Sushi er flere gange blevet kontaktet af kinesiske kokke i Danmark, der vil gerne ansættes på beløbsordningen, skriver Fagbladet 3F. Men kæden betaler normalt en sushikok 26-27.000 kroner om måneden. Beløbsordningen kræver en løn på 35.582 kroner om måneden.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne