130 gæster fik sig noget af chok, da de forleden deltog i den årlige vinsmagning med stort ostebord på Merlot i Vejle, da indehaver Egon Aaberg annoncerede, at det var restaurantens sidste åbningsdag.

Det skriver Vejle Amts Folkeblad.

”Jeg har valgt at lukke, fordi jeg fik et prik på skulderen, da jeg for halvandet år siden fik en blodprop i hjertet. Jeg fik det råd, at det ikke var klogt at blive ved med at arbejde i døgndrift, og derfor har jeg ikke selv været i restauranten så meget som tidligere”, siger Egon Aaberg.

Ifølge Vejle Amts Folkeblad har de nye ejere planer om at rive den mere end 120 år gamle ejendom ned.

Har du fået læst?

HORESTA diskuterede erhvervets mærkesager med medlemmer af Europa-Parlamentet

En stor del af erhvervets rammevilkår afgøres ved den politik, der kommer fra Christiansborg, men indflydelsen fra Europa-Parlamentet og Bruxelles er også af afgørende betydning for hotellerne og restauranternes virke. Derfor er HORESTA en del af den fælleseuropæiske hotel- og restaurantorganisation, HOTREC, hvor HORESTAs formand Jens Zimmer Christensen også sidder for bordenden.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne