Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Selv om salget af kød falder, så vil de fleste danskere nødigt helt undvære kød på tallerkenen. Det viser en undersøgelse, som Institut for Fødevare- og Ressourceøkonomi på Københavns Universitet har foretaget, skriver Ritzau.
500 personer er blevet spurgt om deres præferencer i forhold til et aftensmåltid bestående af forskellige typer pastaretter. Nogle med kød, nogle med grønt og nogle med begge dele. Otte ud af ti danskere svarer, at de ikke vil undvære kødet på tallerkenen.
"Der er en lille del, der foretrækker rent vegetarisk, og en lille del, som foretrækker rent kød. Men langt den største del - otte ud af ti - vil gerne have både kød og grønt," siger lektor Tove Christensen, der er en af forskerne bag undersøgelsen.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Styrk din ESG-rapportering med ESG Monitor
05-12-2025
PRESSEKLIP
-
Vejle får nyt hotel med 87 værelser
05-12-2025
-
Udeblivelser koster københavnsk restaurant 150.000 kr.
05-12-2025
-
Danske Hoteller fejrer 35 år med fokus på lokal forankring
05-12-2025
-
Ny aftale med Forsvaret sikrer fremtiden for Aarhus Airport
05-12-2025
-
Nordsjællandsk grillkæde åbner nyt spisested
05-12-2025
-
Politikere drømmer om festivalplads og kæmpearena i København
05-12-2025
-
Ny formand skal styrke madkulturen i Danmark
05-12-2025
-
Delte meninger om autocampere i turismeerhvervet
05-12-2025