Tidligere borgmester i Lejre Mette Touborg, der har rødder i det vestjyske landbrugsland, er blevet valgt som ny bestyrelsesformand i Foreningen Madens Folkemøde, skriver FødevareWatch.dk.

Den nye bestyrelsesformand afløser dermed Kasper Fogh, der er tiltrådt som særlig rådgiver for kulturministeren.

Mette Touborg ser frem til at varetage sin nye position:

"Fødevarebranchen er ikke alene vigtig som eksportsektor, men har betydelig indflydelse på vor tids største udfordring: Klimaforandringerne. Madens Folkemøde er en vigtig begivenhed, som netop sætter fokus på mad og fødevarernes rolle og betydning for vores samfund," udtaler Mette Touborg i en pressemeddelelse fra Foreningen Madens Folkemøde.

Trend: Umage partnerskaber med fødevarer

Yay Bouquet specialiserer sig i at skabe unikke og spiselige buketter. Buketter der er lavet af for eksempel kød, fisk og skaldyr, chokolade, frisk frugt og meget mere. Yay Bouquet tilbyder et bredt sortiment af de spiselige buketter indenfor kategorier som fruits & flowers, smoked sausages, sweet tooth, og der er sågar en burgerbuket, som kan skræddersys til en kundes præferencer.

Natlivsprofil bliver politisk chef i Rekom Group

Lars Børsting bliver boende i Næstved-området, selv om han fra årsskiftet skifter arbejdsplads fra Næstved bymidte til hele landet og måske en smule i Norge og Finland, skriver Sjællandske.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne