"Vi skal være med nu, ellers er vi færdige om fem år. Det er jeg slet ikke i tvivl om. Det kommer til at gå så hurtigt." Sådan formulerer adm. direktør i Jespers Torvekøkken, Ronny Saul, udviklingen, der foregår inden for det grønne køkken i fødevarebranchen, skriver FødevareWatch.dk.

Det handler om at agere etisk ansvarligt, men også træffe et økonomisk ansvarligt valg for virksomheden.

Indtil videre er de to aspekter gået op i en højere enhed for Jespers Torvekøkken, hvor man har skubbet på for at styrke den generelle plantebaserede vækst endnu mere.

Inden for det seneste år, er de vegetariske menuer steget markant. I dag udgør vegetarmenuerne 1000 af de i alt 6000 kuverter, som virksomheden dagligt sender ud.

HORESTA diskuterede erhvervets mærkesager med medlemmer af Europa-Parlamentet

En stor del af erhvervets rammevilkår afgøres ved den politik, der kommer fra Christiansborg, men indflydelsen fra Europa-Parlamentet og Bruxelles er også af afgørende betydning for hotellerne og restauranternes virke. Derfor er HORESTA en del af den fælleseuropæiske hotel- og restaurantorganisation, HOTREC, hvor HORESTAs formand Jens Zimmer Christensen også sidder for bordenden.

Slut med gratis bæreposer

Snart er det slut med de tynde plastikposer til pizzaæskerne, og når du vil have en bærepose i butikkerne, så kommer det til at koste mindst fire kroner.

Hoteldirektør: Sådan gør vi bæredygtighed rent lavpraktisk

Vi skal og bør stå sammen om at nedbringe ressourceforbruget. Det er både etisk og miljømæssigt korrekt, og som et non-profit og bæredygtigt hotel vil vi gerne tage vores del af ansvaret. Sådan skriver Bo Kikkenborg, hoteldirektør, KOMPAS Hotel Aalborg. Derfor har hotellet valgt at blive et Green Key-certificeret hotel.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne