Søger jeres virksomhed elever nu eller i løbet af de kommende måneder? Så kom til Hotel- og Restaurantskolen i Valbys branche-speeddating og få mulighed for at møde skolens elever, der er færdige med deres grundforløb til december 2019, februar 2020 og marts 2020.

I vil få jeres egen ’stand’ med navneskilt, hvor I kan fremvise menu, brochurer, visitkort m.m. – og hvor vores elever kan få sig en snak og evt. aflevere deres CV til jer. Medbring meget gerne et stort skilt eller lignende med logo/navn og hvilken slags elever I søger.

Skolen byder på kaffe og snacks og sørger for at tjener-, kokke-, smørrebrød/cater-, bager/konditor, receptionist- og ernæringsassistentelever kommer forbi.

Hvornår? Torsdag den 28. november 2019

Hvor? Vi mødes i Hotel- og Restaurantskolens D Bygning kl. 9:00. Eleverne vil være til stede mellem kl. 10:00 og 11:00.

Tilmelding Skriv til Tanja Kreuger på tbk@hrs.dk eller ring på 3386 2346 og sig, at I kommer. I er også velkomne til at komme flere fra jeres virksomhed.

Husk at oplyse, hvilken slags elever I søger.

Danmark vil være vært for EuroSkills i 2024

Står det til regeringen, Fagbevægelsens Hovedorganisation, Dansk Arbejdsgiverforening, Herning Kommune, Region Midtjylland, og SkillsDenmark, skal de europæiske mesterskaber for erhvervsuddannelser i 2024 afholdes på dansk jord i MCH Messecenter Herning.

Her er vinderne af DM i Skills

Torsdag og fredag var der indledende runder, og lørdag blev landets dygtigste elever kåret ved DM i Skills. HORESTA og 3F arrangerede sammen konkurrencerne for receptionist-, kokke-, tjener- og smørrebrød- & caterelever.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne