Hotel Christiansminde starter i indskoling med at rekruttere medarbejdere og spotte talenter. Første læringsbesøg (som det kaldes) er torsdag den 12. december 2019, hvor eleverne i første klasse får en introduktion til hotelbranchens og Christiansmindes verden, og derefter en tur rundt i husets mange afdelinger og afsluttende med opsamling og indtagelse af madpakke.

Besøget gentages til februar, og sådan vil det være, indtil de forlader 6. klasse som Thurø skole har klassetrin til.

Hotel Christiansminde og Thurø skole har gennem Relationsnetværket indgået et samarbejde, der går ud på at eleverne skal lære om arbejdet i hotelindustrien og mulighederne hos Hotel Christiansminde og branchen generelt. Samarbejdet vækker stor begejstring hos Thurø Skole, som er meget glade for og spændte på samarbejdet. Hverken Hotel Christiansminde eller Thurø skole prøvet det før, men det skal nok blive sjovt.

Hotel Christiansminde rummer flere forskellige spor inden for oplevelsesindustrien – møde, kursus, udstilling, events, ferie, overnatning, restaurant, selskab, outdooraktiviteter m.m., De lægger ikke skjul på, hvorfor børnene er inviteret indenfor. Det handler om at fortælle børnene om muligheden for et fantastisk arbejdsliv i vores branche, men også at knytte bånd mellem lokalsamfundet og Christiansminde.

”Vi kan bidrage med så meget til hinanden, og gøre det naturligt at bruge Hotel Christiansminde som leverandør af overnatning, mad, lokale, men også praktikpladser, fællesskab, events og viden. Generelt bliver vi også nødt til at komme tættere på vores kommende kolleger og forbrugere. Det er en langsigtet plan, men som med klima, arbejdsmiljø og uddannelse er det bare med at komme i gang, og vi glæder os rigtigt meget til at møde morgendagens forbrugere og kolleger”, fortæller direktør Holger Brodersen, Hotel Christiansminde og arbejdsmiljøkoordinator Maria Bay-Kastrup, der er tovholder på projektet for Hotel Christiansminde.

Det er Relationsnetværket, der har stået for at matche 2.klassen fra Thurø skole med Hotel Christiansminde. Relationsnetværket er et uafhængigt netværk af private og offentlige virksomheder, og netværket har i 15 år kørt projektet med virksomheder, der får en skoleklasse tilknyttet fra 1. til 9. klasse

Samarbejdet er det første af sin slags i Svendborg Kommune.  

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne