Restaurantkæden Flammen er klar til at gå i offensiven. En ny strategi er på plads, så der skal ekstra kul på grillen i de 15 restauranter herhjemme. Kvaliteten og gæsternes oplevelse skal forbedres yderligere, og fremover vil Flammen udvide med mere takeaway og brunchbuffet i weekenden på udvalgte restauranter. Det skal skaffe flere gæster og mere omsætning, skriver Jyllands-Posten.

Samtidig har Flammen planer om at åbne flere spisesteder herhjemme og på længere sigt i udlandet.

”Jeg ser et potentiale for yderligere fem-seks restauranter. Vi forhandler om lejemål, og jeg forventer, at vi vil åbne en ny restaurant inden udgangen af næste år. Derefter afhænger ekspansionen af, hvor vi kan få de rette placeringer. Vi vil f.eks. gerne åbne restaurant i det nordlige Sjælland,” siger adm. direktør i Flammen Piet Klein.

Han blev ansat som chef for den familieejede restaurantkæde i foråret. Den 44årige direktør har bl.a. en fortid i detailbranchen. Hans opgave er at få mere struktur og en klar retning for restaurantkæden, som gennem flere år voksede ved knopskydning. Det skete med succes og solide overskud.

Sticks'n'Sushi må skrue ned for vækstblusset

Sticks'n'Sushi tager en dyb indånding efter flere års høj vækst. Den succesfulde sushi-kæde kommer ud af året med underskud og sætter de helt store ekspansionsplaner på pause. Fokus er nu på de tre kernemarkeder: Danmark, Storbritannien og Tyskland, skriver Berlingske.

Brandingkampagnes ambassadørkorps toptunes til at fortælle om erhvervet

14 af erhvervets største talenter har dedikeret noget af deres sparsomme fritid til at bakke op om 3F og HORESTAs kampagne Hospitality Career. Her vil de fortælle om de mange sjove, inspirerende, udfordrende og anderledes ting, der gør deres arbejdsliv spændende. Målet er, at få flere unge til at slå øjnene op for erhvervets muligheder.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne