Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
På Dragsholm Slot værner man om skovene, markerne og planterne, der omkredser det gamle slot, skriver Børsen.
"Vi lever i pagt med naturen, for vi lever af naturen. For os er det fuldstændigt naturligt at behandle naturen med stor respekt, for det er vores spisekammer," siger Mads Hylleholt Bøttger, slotsejer og adm. direktør på Dragsholm Slot.
I 2005 iværksatte Mads Hylleholt Bøttger et ambitiøst koncept for slottet, som tog udgangspunkt i historie og terroir - der betyder smagen ved en råvare eller drikkevare, som skyldes de geografiske, geologiske og klimatiske forhold på råvarernes oprindelsessted. Derfor kom især det gastronomiske udgangspunkt til at udgøre en stor god del af slottes arbejde med bæredygtighed.
Klima- og miljøbelastning fra fødevareforbruget står for omkring 25 pct. af den samlede klimabelastning pr. person i de vestlige lande, skriver DTU Fødevareinstituttet i e-artiklen "På vej mod en sundere og mere bæredygtig kost" fra 2019.
Læs hele historien her.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Jysk restaurant ryddede bordet ved Årets Kok og Årets Tjener 2024
17-03-2024
-
Få 10.000 kroner til styrkelse af den mentale sundhed på jobbet
15-03-2024
-
Hoteller og restauranter får lov til at afvise 1000-kronesedler ved små køb
15-03-2024
-
Sebastian er klar til at repræsentere Danmark til Bocuse d’Or Europe
15-03-2024
PRESSEKLIP
-
Foodora tester levering med drone i Sverige
15-03-2024
-
Tivoli slog atter egen omsætningsrekord i 2023
15-03-2024
-
Hilton køber lille boutiquehotelkæde for milliardsum
15-03-2024
-
Zleep Hotels skal have endnu et europæisk hotel
17-03-2024
-
Restaurant Bouillon finder ny direktør
15-03-2024
-
Ny kæmpe forlystelse i Tivoli
15-03-2024
-
Ny campingform udfordrer klassisk campingkultur
17-03-2024