For anden gang i løbet af otte år har en restaurationschef på McDonalds restaurant i Ringsted fået tildelt en Ray Kroc Award, skriver SN.dk. Det er en intern McDonalds-pris, som uddeles en gang om året til top et procent blandt de over 36.000 restaurantchefer i McDonalds-regi i hele verden.

Det blev en realitet i denne uge, hvor Jacob Hansen fulgte i Julie Vilsens fodspor til stor glæde for franchisetager Christian Buhl Jørgensen.

”Vi har i løbet af vores første otte år i Ringsted været rigtig gode til at udvikle dygtige ledere. Det gælder i den grad også i Jacob Hansens tilfælde. Han er megadygtig til at få sine medarbejdere til at tage ansvar og skabe resultater”, siger Christian Buhl Jørgensen.

Har du fået læst?

Fredensborg-borger hædret hos McDonald's

Ved det årlige Kick Off-event for McDonald’s i Norden blev Claus Strand fra Fredensborg, der står bag McStrand-organisationen, der tæller syv – snart otte - McDonald's restauranter fordelt rundt i Nordsjælland samt i Slagelse og snart Vordingborg, hædret som 'Årets Franchisetager' hos McDonald’s, skriver Lokalavisen Uge-Nyt Fredensborg.

Fastfoodbranchen raser over afgiftstredobling

Det kan komme til at koste på den grønne omstilling, at regeringen fra 1. januar skyder afgiften på engangsservice i vejret, lyder det nu fra fastfoodbranchen. Især, når afgiften ikke differentierer mellem forskellige produkter af engangsservice, skriver Børsen.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne