For anden gang i løbet af otte år har en restaurationschef på McDonalds restaurant i Ringsted fået tildelt en Ray Kroc Award, skriver SN.dk. Det er en intern McDonalds-pris, som uddeles en gang om året til top et procent blandt de over 36.000 restaurantchefer i McDonalds-regi i hele verden.

Det blev en realitet i denne uge, hvor Jacob Hansen fulgte i Julie Vilsens fodspor til stor glæde for franchisetager Christian Buhl Jørgensen.

”Vi har i løbet af vores første otte år i Ringsted været rigtig gode til at udvikle dygtige ledere. Det gælder i den grad også i Jacob Hansens tilfælde. Han er megadygtig til at få sine medarbejdere til at tage ansvar og skabe resultater”, siger Christian Buhl Jørgensen.

Har du fået læst?

Ford laver McDonald's-affald om til bildele

Ford vil bruge affald fra kafferistning fra McDonald’s og skabe dele, som kan bruges i selve bilen. Samarbejdet mellem Ford og McDonald’s skal genbruge affaldet fra kafferistningen, som ellers bare ender på lossepladser eller i bedste fald som grillkul, skriver internetsiden The Verge ifølge FødevareWatch.dk.

Hungry.dk indgår samarbejde med McDonalds

Københavnere kan nu få mad leveret fra McDonalds gennem platformen Hungry.dk. De to parter har nemlig netop indgået et partnerskab, skriver Morten Larsen, stifter og bestyrelsesformand i Hungry.dk, på Linkedin, ifølge FødevareWatch.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne