Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
For 25 år siden blev den såkaldte Tofurky lanceret som et tofu-tilbud til de vegetarer, der i forbindelse med amerikanernes thanksgiving-tradition gik en bue uden om middagsbordets store kalkun.
Trods de seneste års store innovation inden for plantebaserede alternativer til oksekød, kylling og sågar fisk, så mangler der stadig gode erstatninger for kalkunen, skriver Reuters.
Ifølge Reuters er producenter som Butterball, Perdue Farms og Tyson Foods med stor sandsynlighed dem, som kommer først i mål, men endnu er ingen klar til at være konkret om deres innovationer.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Jysk restaurant ryddede bordet ved Årets Kok og Årets Tjener 2024
17-03-2024
-
Få 10.000 kroner til styrkelse af den mentale sundhed på jobbet
15-03-2024
-
Hoteller og restauranter får lov til at afvise 1000-kronesedler ved små køb
15-03-2024
-
Sebastian er klar til at repræsentere Danmark til Bocuse d’Or Europe
15-03-2024
PRESSEKLIP
-
Foodora tester levering med drone i Sverige
15-03-2024
-
Tivoli slog atter egen omsætningsrekord i 2023
15-03-2024
-
Hilton køber lille boutiquehotelkæde for milliardsum
15-03-2024
-
Zleep Hotels skal have endnu et europæisk hotel
17-03-2024
-
Restaurant Bouillon finder ny direktør
15-03-2024
-
Ny kæmpe forlystelse i Tivoli
15-03-2024
-
Ny campingform udfordrer klassisk campingkultur
17-03-2024