Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
For 25 år siden blev den såkaldte Tofurky lanceret som et tofu-tilbud til de vegetarer, der i forbindelse med amerikanernes thanksgiving-tradition gik en bue uden om middagsbordets store kalkun.
Trods de seneste års store innovation inden for plantebaserede alternativer til oksekød, kylling og sågar fisk, så mangler der stadig gode erstatninger for kalkunen, skriver Reuters.
Ifølge Reuters er producenter som Butterball, Perdue Farms og Tyson Foods med stor sandsynlighed dem, som kommer først i mål, men endnu er ingen klar til at være konkret om deres innovationer.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
HOTREC-topmøde: Arbejdskraft, omkostninger og regulering i fokus
16-10-2025
-
EU: Kulturhovedstad giver flere gæster og større kulturliv
16-10-2025
-
Small Danish Hotels-formand fylder 60 år
16-10-2025
-
Færre forgæves rekrutteringer – men problemer består
16-10-2025
-
Hotel Vejlefjord udvider spaområdet med ny udendørs satsning
16-10-2025
-
Ny Sunset-restaurant åbner i Sønderjylland
16-10-2025
-
Politiet udvider nattelivszoner i Aarhus og Randers
16-10-2025
-
Odense oplever markant vækst i turismen
16-10-2025
-
Planer om nyt ubemandet hotel på Fyn
16-10-2025
-
Californien gør udendørsservering markant nemmere
16-10-2025