Har du endnu ikke printet din gratis entrébillet til messen Madværkstedet? Du kan allerede nu registrere dig og undgå køen ved indgangen i Lokomotivværkstedet i København.

Print gratis billet

Madværkstedet er en messe, hvor du kan opleve fødevarebranchens produkter og nyheder, få viden om anvendelsesmuligheder samt tips og idéer til tilberedning, anretning og smagssammensætninger.

Det er din unikke mulighed for at møde 155 unikke udstillere, opleve messens trendområde Det Levende Madværksted og spise frokost i trendcafé Depanneur.

Se alle udstillere og planlæg turen til Madværkstedet.

Åbningstider

Madværkstedet har åben:

Tirsdag 26. marts kl. 10.00 - 18.00

Onsdag 27. marts kl. 10.00 - 18.00

180 danskere syge efter at have spist franske østers

Siden begyndelsen af januar har Fødevarestyrelsen modtaget flere enslydende meldinger fra fødevaremyndigheder rundt om i Europa. Franske myndigheder vurderer ifølge styrelsen, at årsagen kan være overløb af spildevand til østersbanker langs den franske kyst mod Atlanterhavet, skriver Ritzau ifølge Berlingske.

Tænketank til minister: Sådan forebygger vi madspild

Alt for meget mad havner i skraldespanden fremfor på tallerkenerne, og derfor er Tænketank om Forebyggelse af Madspild og Fødevaretab nedsat. Her har HORESTA været med i arbejdet, og det er nu resulteret i 10 anbefalinger til fødevareminister Mogens Jensen (S). Herfra vil han beslutte, hvilke af anbefalingerne, der skal føres ud i livet.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne