Har du endnu ikke printet din gratis entrébillet til messen Madværkstedet? Du kan allerede nu registrere dig og undgå køen ved indgangen i Lokomotivværkstedet i København.

Print gratis billet

Madværkstedet er en messe, hvor du kan opleve fødevarebranchens produkter og nyheder, få viden om anvendelsesmuligheder samt tips og idéer til tilberedning, anretning og smagssammensætninger.

Det er din unikke mulighed for at møde 155 unikke udstillere, opleve messens trendområde Det Levende Madværksted og spise frokost i trendcafé Depanneur.

Se alle udstillere og planlæg turen til Madværkstedet.

Åbningstider

Madværkstedet har åben:

Tirsdag 26. marts kl. 10.00 - 18.00

Onsdag 27. marts kl. 10.00 - 18.00

Guide: Sådan dokumenterer du økologi i din virksomhed

Flere og flere kunder efterspørger økologi, når måltidet skal bestilles. Det gælder i alt fra restauranten og caféen til konferencecentreret og i morgenmadsbuffeten på hotellet. Og virksomhederne kan nemt reklamere med det, så længe de holder økoregnskab, lyder det fra HORESTAs fødevarechef Tine Skriver i det nye Visitor-magasin.

Nyt projekt har brug for din hjælp: Vær med til at løse madspildsproblemet

Lad os blive endnu bedre til at udnytte råvarerne til fordel for miljøet og virksomhedernes økonomi. Sådan lyder ambitionen i et nyt projekt, som HORESTA, Hotel- og Restaurantskolen, DTU fødevareinstituttet, Stop Spild af Mad og PlanMiljø står bag. Her er målet at finde og sprede metoder til at optimere råvareudnyttelse og reducere madspild i selvstændige restauranter og hotelrestauranter.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne