Borgere i og omkring Brande får nye muligheder til at stille burgersulten, skriver Alt om Herning.

For nyligt meddelte McDonald's, at kæden har planer om at bygge en restaurant ved motorvejsafkørsel Brande S, og nu oplyser Burger King, at den også har øje på Brande og samme område.

Rune Sandvik, der er administrerende direktør for Burger King Scandinavia, King Food AS, oplyser, at der endnu ikke er indgået nogen aftale.

”Vi har ikke underskrevet nogen husleje-aftale, men det er en spændende lokation, og vi er ved at vurdere stedet og håber at blive enige med udviklerne,” siger han.

Læs hele historien her.

Restaurant udvider: Københavnerspisested har fået ny vin -og madbar

På Christianshavn ligger der allerede en vin-og madbar. Den hedder Nærvær. ”Nærvær” er en reference til den stemning, som vi ønsker at genskabe, når man er sammen med sine venner eller familie. Ikke bare fysisk, men også i hjertet, fortæller Danny Diduch, der er stifter og indehaver af Nærvær til MigOgKbh.dk.

Kendt kok konsulent på den nye restaurant

I erkendelse af at restaurationsdrift ikke hører til spidskompetencerne på museet, så har Holmegaard Værk fået en af dansk madverdens store navne Torben Klitbo ind som konsulent på restauranten, skriver Sjællandske.

3F og HORESTA støtter karantæne ved svindel med kinesiske kokke

Der skal være mulighed for at give karantæner til virksomheder, der ansætter illegal arbejdskraft eller udnytter den såkaldte beløbsgrænse, der tillader virksomheder at indhente arbejdskraft fra lande uden for EU ved en månedsløn på 35.582 kroner eller derover. Sådan lyder det nu fra både fagforbundet 3F og HORESTA i Fagbladet 3F.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne