Kun små to måneder efter at den danske hotelkæde, Zleep Hotels, åbnede sit første hotel i Sverige, er jagten nu for alvor sat ind på at erobre det svenske hotelmarked. Det har længe været en stor drøm for kæden at ekspandere mod nord, og nu skydes jagten så for alvor i gang med en nyoprettet stilling i ledelsen.

Stillingsbetegnelsen lyder Director of Business Development Sweden, og manden til at løfte opgaven er svenske Jonas Holmer. Som Director of Business Development Sweden skal Jonas Holmer stå i spidsen for udviklingen af nye Zleep hoteller i Sverige, hvilket vil være til glæde og gavn for de mange svenske naboer, danske såvel som internationale feriegæster og kædens mange firmakunder, der jævnligt rejser i nabolandet mod nord. Zleep Hotels har allerede 12 svenske lokationer på ønskelisten, hvorfor tiden nu er kommet til en oprustning på udviklingsfronten.

”Jeg er enormt glad for at blive en del af Zleep og virksomhedens svenske ekspansion. Både forretningsmodellen og den fremragende udførelse er imponerende, og jeg er sikker på, at Zleep Hotels vil fungere rigtig godt i Sverige. Der er bestemt plads til dansk design og hygge til fornuftige priser i det svenske hotelmarked. Med over 20 års erfaring i ejendomsudvikling i både Sverige og Skandinavien har jeg en god portion viden passende til stillingen som Director of Business Development for Zleep i Sverige”, fortæller Jonas Holmer om at starte i hotelkæden.

Nu bliver nyt hoteltårn indviet

Efter et avanceret byggeri indvies Charlottehavens nye bygning, THE TOWER ved Nordhavn på fredag. Hotelgæsterne kan nyde opholdet med god klima-samvittighed, idet al energi til opvarmning og nedkøling hentes 140 meter nede i undergrunden og sendes rundt i bygningen bl.a. ved hjælp af strøm fra solceller på taget. Og den 56 meter høje bygning giver gæsterne en 180 graders udsigt til København, Øresund og Sverige.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne