Hele søndag var der travlt i restaurant Flammen, der i denne uge åbnede i Glostrup. Søndag var de 40 nye ansatte nemlig samlet til oplæring, skriver Folkebladet for Glostrup, Brøndby og Vallensbæk.

”Flammen skal være et sted, hvor der er plads til alle, alle sociale lag og alle aldersgrupper. Vi er gode til store selskaber, men her er også plads til to mennesker, der gerne vil have en hyggelig middag. Her er mange hyggelige kroge, så du fornemmer ikke, at det er en stor restaurant, når du er ude at spise. Stemningen er afslappet, her er varme og hyggelige rammer,” siger Mikkel Norup, der er general manager i den nye restaurant.

Restauranten har plads til 250 gæster af gangen. Restauranten i Glostrup er kædens 16. restaurant. Kæden er familieejet og startede oprindeligt i Kolding.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stort 'Community Pavilion' med spændene nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Bæredygtighed: Hvem viser vejen i erhvervet?

Alle virksomheder i branchen tænker i dag bæredygtighed ind i de daglige rutiner - fra den største hotelkæde til den mindste restaurant. Men hvordan inspirerer vi som branche hinanden til at tage de næste skridt på en måde, der passer naturligt ind i den overordnede strategi eller den daglige drift?

Konceptet holdt ikke: Stor kinesisk restaurant lukker i Aarhus

Den kinesiske restaurant-succes i Skanderborg, Rong Yu, prøvede i Aarhus. Men den gik ikke. I starten af januar åbnede den kinesiske restaurant Rong Yu, hvis ejere Wei Wei Zhou og Hong Tao Song i forvejen driver en stor kinesisk restaurant med samme navn og med plads til godt 200 gæster i Skanderborg.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne