Hele søndag var der travlt i restaurant Flammen, der i denne uge åbnede i Glostrup. Søndag var de 40 nye ansatte nemlig samlet til oplæring, skriver Folkebladet for Glostrup, Brøndby og Vallensbæk.

”Flammen skal være et sted, hvor der er plads til alle, alle sociale lag og alle aldersgrupper. Vi er gode til store selskaber, men her er også plads til to mennesker, der gerne vil have en hyggelig middag. Her er mange hyggelige kroge, så du fornemmer ikke, at det er en stor restaurant, når du er ude at spise. Stemningen er afslappet, her er varme og hyggelige rammer,” siger Mikkel Norup, der er general manager i den nye restaurant.

Restauranten har plads til 250 gæster af gangen. Restauranten i Glostrup er kædens 16. restaurant. Kæden er familieejet og startede oprindeligt i Kolding.

Hotel åbner nyt spisested

Mandag 25. november åbner er nyt spisested i Thyborøn. Det er Thyborøn Hotel, der har ansat en kok, og nu åbner restauranten for gæster, skriver Folkebladet Lemvig.

App viser vej til økologiske spisesteder

I 2019 har Fødevarestyrelsen fejret 10-året for Det Økologiske Spisemærke med både nyt grafisk design og landsdækkende forbrugerkampagne. Et af kampagnens budskaber har været at sætte spot på appen ”Økologiske Spisesteder”, der viser vej til restauranter, cafeer og hoteller med Det Økologiske Spisemærke.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne