Joachim Knudsen, der er adm. direktør for McDonald's i Danmark kom til virksomheden for ni år siden – først i rollen som marketingdirektør og siden 2014 som øverste chef for McDonald's Danmark, der med ca. 5000 medarbejdere er en af landets største og mest populære fastfoodrestauranter, skriver Børsen.

"McDonalds åbnede herhjemme i 1981 og er siden vokset år for år. I dag har vi omkring 190.000 gæster, der hver dag besøger en af vores restauranter, og det tal, håber jeg, kun vil stige yderligere. Jeg kan breake nyheden om, at vi åbner i Brande, mens Vordingborg allerede er på plads. De sidste to forhandler vi stadig om," siger Joachim Knudsen og afslører i samme omgang, at McDonald's alene i år vil etablere yderligere fire restauranter i Danmark.

Netop i disse er år er McDonald's under stor forandring herhjemme. Det gælder især for måden, maden fremstilles på, samt gæsternes øgede brug af selvbetjeningsmaskiner, der er blevet opstillet i 72 af de 88 restauranter, som drives af selvstændige franchisetagere.

Læs hele interviewet med Joachim Knudsen fra Børsen her.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Har du fået læst?

Drama afgjorde DM i Østersåbning 2019 på Mors

Det var ikke kun østersknivene og champagnesablerne, som var skarpe lørdag. Det var vinderne også, som nu kan kalde sig danmarksmestre efter at have dystet blandt landets bedste indenfor disciplinerne: Østersåbning, Champagnesabling og Østersgastronomi.

Flot overskud på Munkebo Kro

Regnskabet hos Munkebro Kro viser et lille fald, skriver Fyens.dk. Overskuddet er reduceret fra 1,3 millioner kroner til 981.954 kroner før skat.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne