Joachim Knudsen, der er adm. direktør for McDonald's i Danmark kom til virksomheden for ni år siden – først i rollen som marketingdirektør og siden 2014 som øverste chef for McDonald's Danmark, der med ca. 5000 medarbejdere er en af landets største og mest populære fastfoodrestauranter, skriver Børsen.

"McDonalds åbnede herhjemme i 1981 og er siden vokset år for år. I dag har vi omkring 190.000 gæster, der hver dag besøger en af vores restauranter, og det tal, håber jeg, kun vil stige yderligere. Jeg kan breake nyheden om, at vi åbner i Brande, mens Vordingborg allerede er på plads. De sidste to forhandler vi stadig om," siger Joachim Knudsen og afslører i samme omgang, at McDonald's alene i år vil etablere yderligere fire restauranter i Danmark.

Netop i disse er år er McDonald's under stor forandring herhjemme. Det gælder især for måden, maden fremstilles på, samt gæsternes øgede brug af selvbetjeningsmaskiner, der er blevet opstillet i 72 af de 88 restauranter, som drives af selvstændige franchisetagere.

Læs hele interviewet med Joachim Knudsen fra Børsen her.

Har du fået læst?

Danmarks største hotel skal have ny øverste chef

Når alle 1.202 værelser omkring påske er taget i brug er CabInn Copenhagen Danmarks største hotel. Det kan også gøre krav på titlen som Nordens største hotel, da det nuværende, Gothia Towers i Gøteborg, ifølge sin hjemmeside har præcis 1.200 værelser, skriver Standby.dk.

Scandics tidligere salgsdirektør skal hjælpe Comwell

Peter Hansen forlod sidste sommer Danmarks største hotelkæde, Scandic, hvor han var salgsdirektør for corporate og MICE. Nu er han netop tiltrådt som konsulent for Comwell med blandt andet fokus på Comwell Aarhus, skriver Standby.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne