Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
33-årige Jacek Lubinski åbner om få dage sin egen sushirestaurant i Odense efter at have arbejdet som sushikok igennem 12 år. Det skriver Fyens Stiftstidende.
Restauranten hedder Koi - opkaldt efter den japanske karpe - og ligger i Pantheonsgade.
Jacek Lubinski er fra Polen. Han kom til Danmark for fem år siden, da han fik mulighed for at arbejde som sushikok i Odense, og han kender derfor til de fleste andre sushisteder i byen.
Den lille restaurant kan have op til 22 gæster.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
HORESTA satte fokus på arbejdsmiljø på TV2 News
21-12-2025
-
HORESTA Play: Sovino Brands deler erfaringer med at optimere betalingsløsning
21-12-2025
-
Restaurationsbranchen viser styrke i 2025 trods pres på økonomien
21-12-2025
-
Beskæftigelsen i hotel- og restaurationsbranchen bygger videre på stærk fremgang
21-12-2025
PRESSEKLIP
-
Events uden bøvl: Nye regler letter vejen for udenlandsk arbejdskraft
19-12-2025
-
Lars Larsen Group planlægger nyt hotel
19-12-2025
-
Turismeforsker: 2025 var stabilt – 2026 kræver nytænkning og balance
19-12-2025
-
Arp-Hansen udskyder overtagelse af Brøndums Hotel
19-12-2025
-
Ny lukkelov skal styrke turismen i mindre byer
19-12-2025
-
Internationalt: Atari lancerer gaming-hotel
19-12-2025
-
Airbnb får millionbøde i Spanien for ulovlige boligannoncer
19-12-2025