Folkene fra Dyvig Badehotel er ikke længere at finde på Restaurant Seafood. De overtog Seafood sidst i 2017, og har valgt at koncentrere sig om Dyvig Badehotel. Den 29. marts åbner Restaurant Seafood op igen, med nye forpagtere, skriver AarhusUpdate.dk.

Det er Martin og Kasper Hauge, som igen har overtaget restauranten på havnen. De vil tilbage til, hvordan Restaurant Seafood var før i tiden.

Hertil kommer Henrik Langer, udlært kok på Seafood, ansat som kok på Restaurant Carlton og kommende køkkenchef på Seafood, som kommer til at stå for maden på Seafood. Christopher Jensen, tidligere ansat på Seafood og Restaurant Carlton, bliver den kommende restaurantchef på Seafood. Daglig leder på Restaurant Seafood bliver Pam Soori. Hun er i dag ansat som eventkoordinator på Carlton.

Dansk restaurant blandt verdens bedste

Michelin-guidens stjernestøv er eftertragtet blandt verdens bedste restauranter, men det er kun den absolutte gastronomiske elite, som finder vej til World’s 50 Best Restaurants. Efter tirsdag aftens prisuddeling står det klar, at Geranium igen i år er med i dette fine selskab.

Kæde er først med ny teknologi

I går kunne beskæftigelses- og integrationsborgmester i København Cecilia Lonning-Skovgaard klippe snoren til McDonald’s-restaurant nummer 89 i Danmark. Og den er speciel af flere grunde. Restauranten har fået hjemme med udsigt over Rådhuspladsen i Industriens Hus, og det er blot et stenkast fra, hvor McDonald’s for snart 40 år siden åbnede sin første restaurant i Danmark.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne