Folkene fra Dyvig Badehotel er ikke længere at finde på Restaurant Seafood. De overtog Seafood sidst i 2017, og har valgt at koncentrere sig om Dyvig Badehotel. Den 29. marts åbner Restaurant Seafood op igen, med nye forpagtere, skriver AarhusUpdate.dk.

Det er Martin og Kasper Hauge, som igen har overtaget restauranten på havnen. De vil tilbage til, hvordan Restaurant Seafood var før i tiden.

Hertil kommer Henrik Langer, udlært kok på Seafood, ansat som kok på Restaurant Carlton og kommende køkkenchef på Seafood, som kommer til at stå for maden på Seafood. Christopher Jensen, tidligere ansat på Seafood og Restaurant Carlton, bliver den kommende restaurantchef på Seafood. Daglig leder på Restaurant Seafood bliver Pam Soori. Hun er i dag ansat som eventkoordinator på Carlton.

Svensk musik-restaurant har indtaget København

Nu er der åbnet en helt særlig svensk restaurant midt i København ved navn Perssons Mat & Musik, skriver MigOgKbh.dk.
Svenskeren bag hedder Peter Persson og er tidligere musical performer.

Finaleklar tjener: "Jeg vil være den, man ser op til"

Næppe var kokkene fra Fru Larsen i Laurbjerg hjemvendt med en tredjeplads i konkurrencen 'Årets ret med gris', før der kom endnu en konkurrence-nyhed fra restaurantens side. Tjener Mathias Breinholt er nemlig gået videre til finalen i konkurrencen om at blive Årets Tjener, skriver Favrskov Lokalavis.

Odense-hotel skifter direktør

Frederik VI’s Hotel ejes af Lillebælt Gruppen, der også har Radisson Blu H.C. Andersen Hotel Odense. Fra årsskiftet skal H.C. Andersen-hotellet drives af Comwell Hotels, der samtidig overtager driften af blandt andet også musik- og teaterhuset Odeon.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne