Folkene fra Dyvig Badehotel er ikke længere at finde på Restaurant Seafood. De overtog Seafood sidst i 2017, og har valgt at koncentrere sig om Dyvig Badehotel. Den 29. marts åbner Restaurant Seafood op igen, med nye forpagtere, skriver AarhusUpdate.dk.

Det er Martin og Kasper Hauge, som igen har overtaget restauranten på havnen. De vil tilbage til, hvordan Restaurant Seafood var før i tiden.

Hertil kommer Henrik Langer, udlært kok på Seafood, ansat som kok på Restaurant Carlton og kommende køkkenchef på Seafood, som kommer til at stå for maden på Seafood. Christopher Jensen, tidligere ansat på Seafood og Restaurant Carlton, bliver den kommende restaurantchef på Seafood. Daglig leder på Restaurant Seafood bliver Pam Soori. Hun er i dag ansat som eventkoordinator på Carlton.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Nyt mærke: Skal I certificere jeres bæredygtige restaurant?

Bæredygtighed er på alles læber, men for forbrugerne er det svært at finde ud af, hvilke virksomheder hvor det bliver ved snakken. Derfor har HORESTA taget initiativ til ordningen Green Restaurant, som er en certificering af bæredygtige restauranter.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne