Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Folkene fra Dyvig Badehotel er ikke længere at finde på Restaurant Seafood. De overtog Seafood sidst i 2017, og har valgt at koncentrere sig om Dyvig Badehotel. Den 29. marts åbner Restaurant Seafood op igen, med nye forpagtere, skriver AarhusUpdate.dk.

Det er Martin og Kasper Hauge, som igen har overtaget restauranten på havnen. De vil tilbage til, hvordan Restaurant Seafood var før i tiden.

Hertil kommer Henrik Langer, udlært kok på Seafood, ansat som kok på Restaurant Carlton og kommende køkkenchef på Seafood, som kommer til at stå for maden på Seafood. Christopher Jensen, tidligere ansat på Seafood og Restaurant Carlton, bliver den kommende restaurantchef på Seafood. Daglig leder på Restaurant Seafood bliver Pam Soori. Hun er i dag ansat som eventkoordinator på Carlton.

Fem stjerner til Dyvig Badehotel på Als

Dyvig Badehotel er blevet Jyllands første femstjernede hotel i den officielle europæiske hotelklassifikation. Det er nu blandt Danmarks absolutte hotelelite.

Dyvig Badehotel bliver Jyllands første femstjernede hotel

Det ikoniske badehotel på Nordals har som det første i Jylland opnået den prestigefyldte femstjernede klassificering i det officielle europæiske system. Det vidner om luksus, gastronomi og service i særklasse – uden for hovedstaden.

Log ind