Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Folkene fra Dyvig Badehotel er ikke længere at finde på Restaurant Seafood. De overtog Seafood sidst i 2017, og har valgt at koncentrere sig om Dyvig Badehotel. Den 29. marts åbner Restaurant Seafood op igen, med nye forpagtere, skriver AarhusUpdate.dk.
Det er Martin og Kasper Hauge, som igen har overtaget restauranten på havnen. De vil tilbage til, hvordan Restaurant Seafood var før i tiden.
Hertil kommer Henrik Langer, udlært kok på Seafood, ansat som kok på Restaurant Carlton og kommende køkkenchef på Seafood, som kommer til at stå for maden på Seafood. Christopher Jensen, tidligere ansat på Seafood og Restaurant Carlton, bliver den kommende restaurantchef på Seafood. Daglig leder på Restaurant Seafood bliver Pam Soori. Hun er i dag ansat som eventkoordinator på Carlton.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Hotellerne redder turismesommeren med lille fremgang
12-10-2025
-
Ny luksusrestaurant åbner få meter fra kendt gourmetsted
12-10-2025
-
Airbnb vil have registreringspligt for korttidsudlejning
12-10-2025
-
Hotel Fjordgaarden får ny ejer efter næsten 20 år
12-10-2025
-
Dining Week fejrer 15 år med udsolgte restauranter
12-10-2025
-
McDonald’s-profil i Randers går på pension efter 33 år
12-10-2025
-
Regeringen vil forenkle regler for alkoholbevillinger
12-10-2025
-
Esbjerg Park lukker efter økonomiske udfordringer
12-10-2025
-
Feriebyplaner ved Ringkøbing Fjord sat i bero
12-10-2025