Efter nogle måneders søgen har familien bag Restaurant Flammen valgt kædens nye adm. direktør. Det bliver 43-årige Piet Klein, der kan sætte sig for bordenden, når der skal træffes beslutninger for de 16 restauranter, hvoraf den ene er i Hamborg. Han kommer fra et job hos IDdesign, hvor han var kædedirektør for møbelkæden ILVA og direktør for den internationale butikskæde IDdesign Franchise.

”Flammen har et stærkt og gennemtestet koncept, og jeg ser frem til at sætte mit personlige aftryk på virksomheden både i Danmark og i Tyskland, hvor vi vil videreudvikle forretningsmodellen og øge tyskernes kendskab til vores koncept,” siger Piet Klein, der også vil bruge sin erfaring med at skabe og udvikle gode kundeoplevelser.

”Vi skal give vores kunder en helhedsoplevelse, som står knivskarpt, når det gælder maden, indretningen, stemningen og ikke mindst servicen, og jeg glæder mig til at fortsætte Flammens gode udvikling sammen med den dygtige ledergruppe og de engagerede medarbejdere.”

 

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Nyt mærke: Skal I certificere jeres bæredygtige restaurant?

Bæredygtighed er på alles læber, men for forbrugerne er det svært at finde ud af, hvilke virksomheder hvor det bliver ved snakken. Derfor har HORESTA taget initiativ til ordningen Green Restaurant, som er en certificering af bæredygtige restauranter.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne