Efter nogle måneders søgen har familien bag Restaurant Flammen valgt kædens nye adm. direktør. Det bliver 43-årige Piet Klein, der kan sætte sig for bordenden, når der skal træffes beslutninger for de 16 restauranter, hvoraf den ene er i Hamborg. Han kommer fra et job hos IDdesign, hvor han var kædedirektør for møbelkæden ILVA og direktør for den internationale butikskæde IDdesign Franchise.

”Flammen har et stærkt og gennemtestet koncept, og jeg ser frem til at sætte mit personlige aftryk på virksomheden både i Danmark og i Tyskland, hvor vi vil videreudvikle forretningsmodellen og øge tyskernes kendskab til vores koncept,” siger Piet Klein, der også vil bruge sin erfaring med at skabe og udvikle gode kundeoplevelser.

”Vi skal give vores kunder en helhedsoplevelse, som står knivskarpt, når det gælder maden, indretningen, stemningen og ikke mindst servicen, og jeg glæder mig til at fortsætte Flammens gode udvikling sammen med den dygtige ledergruppe og de engagerede medarbejdere.”

 

Dansk restaurant blandt verdens bedste

Michelin-guidens stjernestøv er eftertragtet blandt verdens bedste restauranter, men det er kun den absolutte gastronomiske elite, som finder vej til World’s 50 Best Restaurants. Efter tirsdag aftens prisuddeling står det klar, at Geranium igen i år er med i dette fine selskab.

Kæde er først med ny teknologi

I går kunne beskæftigelses- og integrationsborgmester i København Cecilia Lonning-Skovgaard klippe snoren til McDonald’s-restaurant nummer 89 i Danmark. Og den er speciel af flere grunde. Restauranten har fået hjemme med udsigt over Rådhuspladsen i Industriens Hus, og det er blot et stenkast fra, hvor McDonald’s for snart 40 år siden åbnede sin første restaurant i Danmark.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne