Det bliver den 51-årige Morten Juul Andersen, der bliver ny CEO for Kokkelandsholdet. Han afløser Sten Sloth Knudsen, der har stået i spidsen for Kokkelandsholdet siden 2011.

Morten Juul Andersen kommer til Kokkelandsholdet med national og international erfaring indenfor gastronomi, forretningsudvikling og ledelse.

Han er uddannet kok og tjener har arbejdet blandt andet som Køkkenchef på Restaurant Kommandanten i København, og fik som den yngste i Norden (24-årig) den første Michelin-stjerne til restauranten.  Herudover har han arbejdet som Executive Chef på Restaurant Divan 2, Tivoli, privat kok for Oracle`s stifter Larry Ellison og Ledelsesrådgiver for Fazer Food services A/S.

Senest og siden 2012 har Morten Juul Andersen arbejdet Nordisk Direktør for den Amerikanske service koncern ARAMARK i Esbjerg.

Med ansættelsen af Morten Juul Andersen som ny CEO, er Kokkelandsholdet klar til at iværksætte en ny og ambitiøs udviklingsplan, der skal udmønte sig i endnu flere danske medaljer til OL og VM for Kokkelandshold.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne