Det bliver den 51-årige Morten Juul Andersen, der bliver ny CEO for Kokkelandsholdet. Han afløser Sten Sloth Knudsen, der har stået i spidsen for Kokkelandsholdet siden 2011.

Morten Juul Andersen kommer til Kokkelandsholdet med national og international erfaring indenfor gastronomi, forretningsudvikling og ledelse.

Han er uddannet kok og tjener har arbejdet blandt andet som Køkkenchef på Restaurant Kommandanten i København, og fik som den yngste i Norden (24-årig) den første Michelin-stjerne til restauranten.  Herudover har han arbejdet som Executive Chef på Restaurant Divan 2, Tivoli, privat kok for Oracle`s stifter Larry Ellison og Ledelsesrådgiver for Fazer Food services A/S.

Senest og siden 2012 har Morten Juul Andersen arbejdet Nordisk Direktør for den Amerikanske service koncern ARAMARK i Esbjerg.

Med ansættelsen af Morten Juul Andersen som ny CEO, er Kokkelandsholdet klar til at iværksætte en ny og ambitiøs udviklingsplan, der skal udmønte sig i endnu flere danske medaljer til OL og VM for Kokkelandshold.

Ny direktør stoppet på kendt luksushotel efter få dage

I starten af september blev det kendte luksushotel Bandholm Hotel solgt til en gruppe erhvervsfolk, og Peter Bøgil, der har erfaring fra Ruths Hotel og Brøndums Hotel i Skagen, blev præsenteret som ny daglig hoteldirektør og medejer, skriver EB.dk.

Stort dansk hotel har fundet ny direktør

Jan G. Larsen, den nuværende direktør for Storebælt Sinatur Hotel & Konference ved Nyborg, er fra årsskiftet ny i spidsen for Nyborg Strand Hotel & Konferencecenter, skriver Standby.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne