Embla, der er en fælles nordisk madpris, skal styrke den fælles nordiske mad-identitet, kultur og øge interessen for nordisk mad uden for Norden. 

Nu er det muligt at indstille kandidater til Embla 2019. Det er muligt at indstille i syv forskellige kategorier, og det er de seks nordiske landbrugsorganisationer, der står bag prisen, som også er støttet af Nordisk Ministerråd.

Embla-prisen blev uddelt første gang i København i 2017, hvor Landbrug & Fødevarer var vært for prisen. Embla uddeles hvert andet år.

De syv kategorier til Embla-prisen 2019 er:

Nordisk råvareproducent 2019
Nordisk madiværksætter 2019
Nordisk madhåndværker 2019
Nordisk madkommunikatør 2019
Nordisk mad til mange 2019
Nordisk maddestination 2019
Nordisk mad til børn og unge 2019

Indstillingsblanketterne for de syv kategorier findes på www.emblafoodaward.com, hvor interesserede også kan læse mere om Embla.

Det er muligt at indstille til Embla fra 1. marts til 31. marts 2019, og 2. maj 2019 offentliggøres de nominerede fra hvert land.

Har du fået læst?

Trend: Umage partnerskaber med fødevarer

Yay Bouquet specialiserer sig i at skabe unikke og spiselige buketter. Buketter der er lavet af for eksempel kød, fisk og skaldyr, chokolade, frisk frugt og meget mere. Yay Bouquet tilbyder et bredt sortiment af de spiselige buketter indenfor kategorier som fruits & flowers, smoked sausages, sweet tooth, og der er sågar en burgerbuket, som kan skræddersys til en kundes præferencer.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne