Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Den kendte konditor Mette Blomsterberg lægger i slutningen er marts vejen forbi Restaurant Stauning Havn i Skjern. I to dage skal hun undervise køkkenpersonalet om teknikker, smage og sammensætninger. Og så skal hun være med til at udvikle restaurantens fremtidige dessertkort, skriver Dagbladet Ringkøbing-Skjern.
”Personligt synes jeg, at den måde, hun laver desserter på, falder godt sammen med den måde, som vi laver mad på. Det handler om enkle ting, der, når det sættes sammen på den rigtige måde, skaber en stærkt smagsoplevelse. Enkle ting skaber helhed”, siger køkkenchefen på Restaurant Stauning Havn, Ole Ib Hansen.
For ham handler det om, at gode råvarer ikke skal kamufleres, men i stedet beholde sin smag. Desserterne skal heller ikke være for indviklede og tidskrævende at lave, da restauranten ikke har en dessertkok ansat.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Jysk restaurant ryddede bordet ved Årets Kok og Årets Tjener 2024
17-03-2024
-
Få 10.000 kroner til styrkelse af den mentale sundhed på jobbet
15-03-2024
-
Hoteller og restauranter får lov til at afvise 1000-kronesedler ved små køb
15-03-2024
-
Sebastian er klar til at repræsentere Danmark til Bocuse d’Or Europe
15-03-2024
PRESSEKLIP
-
Foodora tester levering med drone i Sverige
15-03-2024
-
Tivoli slog atter egen omsætningsrekord i 2023
15-03-2024
-
Hilton køber lille boutiquehotelkæde for milliardsum
15-03-2024
-
Zleep Hotels skal have endnu et europæisk hotel
17-03-2024
-
Restaurant Bouillon finder ny direktør
15-03-2024
-
Ny kæmpe forlystelse i Tivoli
15-03-2024
-
Ny campingform udfordrer klassisk campingkultur
17-03-2024