Den kendte konditor Mette Blomsterberg lægger i slutningen er marts vejen forbi Restaurant Stauning Havn i Skjern. I to dage skal hun undervise køkkenpersonalet om teknikker, smage og sammensætninger. Og så skal hun være med til at udvikle restaurantens fremtidige dessertkort, skriver Dagbladet Ringkøbing-Skjern.

”Personligt synes jeg, at den måde, hun laver desserter på, falder godt sammen med den måde, som vi laver mad på. Det handler om enkle ting, der, når det sættes sammen på den rigtige måde, skaber en stærkt smagsoplevelse. Enkle ting skaber helhed”, siger køkkenchefen på Restaurant Stauning Havn, Ole Ib Hansen.

For ham handler det om, at gode råvarer ikke skal kamufleres, men i stedet beholde sin smag. Desserterne skal heller ikke være for indviklede og tidskrævende at lave, da restauranten ikke har en dessertkok ansat.

Skjern får nyt spisested og måske et hotel

John Hundevadt og Ida Wang Hundevadt planlægger at indrette en restaurant i Skjerns Torvehaller. Spisestedet tæller i alt 817 kvadratmeter plus kælder, og selve restauranten får plads til 150 gæster, skriver JV.dk.

Turister omsætter for 2,9 milliarder i Ringkøbing-Skjern

En opgørelse fra Visit Denmark viser, at turisterne i den vestjyske kommune i 2017 omsatte for 2,9 milliarder kroner. Det er 500 millioner mere end året før, og placerer Ringkøbing-Skjern på en fjerdeplads i hele landet - kun overgået af København, Aarhus og Aalborg, skriver TV Midtvest.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne