Onsdag d. 27. marts kl. 8.00 - 10.00 inviteres hotel-, restaurant- og cafébranchen helt eksklusivt inden for til VIP-arrangement i Lokomotivværkstedet under fødevaremessen Madværkstedet.

Det koster kr. 125,- inklusiv moms at deltage i VIP-arrangementet. Med i prisen er en morgenmad med mange spændende produkter.

Der er plads til 175 personer, og billetterne vil blive solgt efter først-til-mølle-princippet.

Talerne er:

Anette Grothe - Strategisk Trendspotter, Opening

Thorsten Schmidt - Indehaver af restaurant Barr

Claus Meyer - Iværksætter og kok

Læs mere og tilmeld dig her.

180 danskere syge efter at have spist franske østers

Siden begyndelsen af januar har Fødevarestyrelsen modtaget flere enslydende meldinger fra fødevaremyndigheder rundt om i Europa. Franske myndigheder vurderer ifølge styrelsen, at årsagen kan være overløb af spildevand til østersbanker langs den franske kyst mod Atlanterhavet, skriver Ritzau ifølge Berlingske.

Tænketank til minister: Sådan forebygger vi madspild

Alt for meget mad havner i skraldespanden fremfor på tallerkenerne, og derfor er Tænketank om Forebyggelse af Madspild og Fødevaretab nedsat. Her har HORESTA været med i arbejdet, og det er nu resulteret i 10 anbefalinger til fødevareminister Mogens Jensen (S). Herfra vil han beslutte, hvilke af anbefalingerne, der skal føres ud i livet.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne