Onsdag d. 27. marts kl. 8.00 - 10.00 inviteres hotel-, restaurant- og cafébranchen helt eksklusivt inden for til VIP-arrangement i Lokomotivværkstedet under fødevaremessen Madværkstedet.

Det koster kr. 125,- inklusiv moms at deltage i VIP-arrangementet. Med i prisen er en morgenmad med mange spændende produkter.

Der er plads til 175 personer, og billetterne vil blive solgt efter først-til-mølle-princippet.

Talerne er:

Anette Grothe - Strategisk Trendspotter, Opening

Thorsten Schmidt - Indehaver af restaurant Barr

Claus Meyer - Iværksætter og kok

Læs mere og tilmeld dig her.

Guide: Sådan dokumenterer du økologi i din virksomhed

Flere og flere kunder efterspørger økologi, når måltidet skal bestilles. Det gælder i alt fra restauranten og caféen til konferencecentreret og i morgenmadsbuffeten på hotellet. Og virksomhederne kan nemt reklamere med det, så længe de holder økoregnskab, lyder det fra HORESTAs fødevarechef Tine Skriver i det nye Visitor-magasin.

Nyt projekt har brug for din hjælp: Vær med til at løse madspildsproblemet

Lad os blive endnu bedre til at udnytte råvarerne til fordel for miljøet og virksomhedernes økonomi. Sådan lyder ambitionen i et nyt projekt, som HORESTA, Hotel- og Restaurantskolen, DTU fødevareinstituttet, Stop Spild af Mad og PlanMiljø står bag. Her er målet at finde og sprede metoder til at optimere råvareudnyttelse og reducere madspild i selvstændige restauranter og hotelrestauranter.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne