Onsdag d. 27. marts kl. 8.00 - 10.00 inviteres hotel-, restaurant- og cafébranchen helt eksklusivt inden for til VIP-arrangement i Lokomotivværkstedet under fødevaremessen Madværkstedet.

Det koster kr. 125,- inklusiv moms at deltage i VIP-arrangementet. Med i prisen er en morgenmad med mange spændende produkter.

Der er plads til 175 personer, og billetterne vil blive solgt efter først-til-mølle-princippet.

Talerne er:

Anette Grothe - Strategisk Trendspotter, Opening

Thorsten Schmidt - Indehaver af restaurant Barr

Claus Meyer - Iværksætter og kok

Læs mere og tilmeld dig her.

Trend: Umage partnerskaber med fødevarer

Yay Bouquet specialiserer sig i at skabe unikke og spiselige buketter. Buketter der er lavet af for eksempel kød, fisk og skaldyr, chokolade, frisk frugt og meget mere. Yay Bouquet tilbyder et bredt sortiment af de spiselige buketter indenfor kategorier som fruits & flowers, smoked sausages, sweet tooth, og der er sågar en burgerbuket, som kan skræddersys til en kundes præferencer.

Amerikanske vegetarer hungrer efter plantebaseret kalkun

Under den forestående amerikanske thanksgiving har vegetarer og flexitarer det fortsat svært, når den traditionsrige kalkun skal indtages under middagen. Der findes stadig ingen plantebaserede alternativer i markedet, hedder det

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne