McDonald’s i Danmark vil åbne fire nye restauranter i år. Det fortæller adm. direktør, Joachim Knudsen, i et stort lederportræt, som bringes på Borsen.dk i dag. To af de nye restauranter kommer til at ligge i Brande og Vordingborg. De to øvrige forhandles der stadigvæk om.

I lederportrættet fortæller Joachim Knudsen om, at han ikke er bleg for at sadle fuldstændig om, og at han undervejs har begået masser af fejl, som det dog efterfølgende er lykkedes at rette op på.

"Så skal man som leder ikke være for stolt til at stoppe op og ændre kurs. Det har jeg gjort masser af gange," siger han.

Netop i disse er år er McDonald's under stor forandring herhjemme. Det gælder især for måden, maden fremstilles på, samt gæsternes øgede brug af selvbetjeningsmaskiner, der er blevet opstillet i 72 af de 88 restauranter, som drives af selvstændige franchisetagere.

Fastfoodbranchen raser over afgiftstredobling

Det kan komme til at koste på den grønne omstilling, at regeringen fra 1. januar skyder afgiften på engangsservice i vejret, lyder det nu fra fastfoodbranchen. Især, når afgiften ikke differentierer mellem forskellige produkter af engangsservice, skriver Børsen.

Ford laver McDonald's-affald om til bildele

Ford vil bruge affald fra kafferistning fra McDonald’s og skabe dele, som kan bruges i selve bilen. Samarbejdet mellem Ford og McDonald’s skal genbruge affaldet fra kafferistningen, som ellers bare ender på lossepladser eller i bedste fald som grillkul, skriver internetsiden The Verge ifølge FødevareWatch.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne