McDonald’s i Danmark vil åbne fire nye restauranter i år. Det fortæller adm. direktør, Joachim Knudsen, i et stort lederportræt, som bringes på Borsen.dk i dag. To af de nye restauranter kommer til at ligge i Brande og Vordingborg. De to øvrige forhandles der stadigvæk om.

I lederportrættet fortæller Joachim Knudsen om, at han ikke er bleg for at sadle fuldstændig om, og at han undervejs har begået masser af fejl, som det dog efterfølgende er lykkedes at rette op på.

"Så skal man som leder ikke være for stolt til at stoppe op og ændre kurs. Det har jeg gjort masser af gange," siger han.

Netop i disse er år er McDonald's under stor forandring herhjemme. Det gælder især for måden, maden fremstilles på, samt gæsternes øgede brug af selvbetjeningsmaskiner, der er blevet opstillet i 72 af de 88 restauranter, som drives af selvstændige franchisetagere.

Kæde er først med ny teknologi

I går kunne beskæftigelses- og integrationsborgmester i København Cecilia Lonning-Skovgaard klippe snoren til McDonald’s-restaurant nummer 89 i Danmark. Og den er speciel af flere grunde. Restauranten har fået hjemme med udsigt over Rådhuspladsen i Industriens Hus, og det er blot et stenkast fra, hvor McDonald’s for snart 40 år siden åbnede sin første restaurant i Danmark.

Ny erhvervsuddannelse inden for service og oplevelser

McDonald’s, Letz Sushi, Flammen og Sunset Boulevard er sammen om ny erhvervsuddannelse, der skal medvirke til at løfte serviceniveauet, samtidig med at det giver de unge gode muligheder for at videreuddanne sig.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne