Madværkstedet melder udsolgt i forhold til stande, og gæsterne den 26.-27. marts kan således se frem til 155 unikke udstillere i Lokomotivværkstedet i København.

Det er gratis for fagfolk i fødevarebranchen at besøge Madværkstedet. Print din gratis billet allerede i dag og slip for køen ved Indgangen.

Det er også muligt at tilmelde sig et VIP-arrangement den 27. marts, hvor du blandt andre kan opleve Claus Meyer og Thorsten Schmidt. Læs mere og tilmeld dig her.

Du kan parkere gratis ved Lokomotivværkstedet, når du besøger messen.

Guide: Sådan dokumenterer du økologi i din virksomhed

Flere og flere kunder efterspørger økologi, når måltidet skal bestilles. Det gælder i alt fra restauranten og caféen til konferencecentreret og i morgenmadsbuffeten på hotellet. Og virksomhederne kan nemt reklamere med det, så længe de holder økoregnskab, lyder det fra HORESTAs fødevarechef Tine Skriver i det nye Visitor-magasin.

Nyt projekt har brug for din hjælp: Vær med til at løse madspildsproblemet

Lad os blive endnu bedre til at udnytte råvarerne til fordel for miljøet og virksomhedernes økonomi. Sådan lyder ambitionen i et nyt projekt, som HORESTA, Hotel- og Restaurantskolen, DTU fødevareinstituttet, Stop Spild af Mad og PlanMiljø står bag. Her er målet at finde og sprede metoder til at optimere råvareudnyttelse og reducere madspild i selvstændige restauranter og hotelrestauranter.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne