Madværkstedet melder udsolgt i forhold til stande, og gæsterne den 26.-27. marts kan således se frem til 155 unikke udstillere i Lokomotivværkstedet i København.

Det er gratis for fagfolk i fødevarebranchen at besøge Madværkstedet. Print din gratis billet allerede i dag og slip for køen ved Indgangen.

Det er også muligt at tilmelde sig et VIP-arrangement den 27. marts, hvor du blandt andre kan opleve Claus Meyer og Thorsten Schmidt. Læs mere og tilmeld dig her.

Du kan parkere gratis ved Lokomotivværkstedet, når du besøger messen.

180 danskere syge efter at have spist franske østers

Siden begyndelsen af januar har Fødevarestyrelsen modtaget flere enslydende meldinger fra fødevaremyndigheder rundt om i Europa. Franske myndigheder vurderer ifølge styrelsen, at årsagen kan være overløb af spildevand til østersbanker langs den franske kyst mod Atlanterhavet, skriver Ritzau ifølge Berlingske.

Tænketank til minister: Sådan forebygger vi madspild

Alt for meget mad havner i skraldespanden fremfor på tallerkenerne, og derfor er Tænketank om Forebyggelse af Madspild og Fødevaretab nedsat. Her har HORESTA været med i arbejdet, og det er nu resulteret i 10 anbefalinger til fødevareminister Mogens Jensen (S). Herfra vil han beslutte, hvilke af anbefalingerne, der skal føres ud i livet.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne