Ifølge Bloomberg har en gruppe betalt 151 mio. dollars for at købe New Yorks Chrysler Building for muligvis at lave det om til et hotel, skriver TravelNews.dk.

Holdingselskabet Aby Rosen RFR Holding LLC og ejendomsfirmaet Signa Holding GmbH, har i sidste uge aftalt at købe skyskraberen i Manhattan.

Aby Rosen har efter sigende skrevet i en mail, at han overvejer at lave tårnet om til et hotel.

Har du fået læst?

Kunstig Intelligens indtager hotelbranchen

Kunstige intelligenser som f.eks. Google Assistent, Cortana, Siri findes allerede i vores telefoner, og i både USA og i Østen bliver de digitale assistenter brugt flittigt.

Skab oplevelser med dit brand

Som gæst i hotelkæden West Elm kan man lære at lave kunst med metal og svejsning i Austin, tage på tegnekurser og byvandringer i Charleston, og være med når der skal produceres unika tøj i Brooklyn

Trend: Café sælger søvn i stedet for kaffe og kager

TRENDS: HORESTA samarbejder med innovationshuset Innovation Lab, der skal give vores medlemmer mulighed for at få indblik i, hvad der opstår af global nytænkning, trends og tendenser i branchen. Denne gang fortæller Innovation Lab om virksomheden Nap York, som vil give travle new yorkere og turister et afbræk med ro og fred i forskellige afskygninger.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne