På Bæredygtig Bundlinje Live kan du få indsigt i konkrete resultater fra den grønne omstilling hos små og mellemstore virksomheder. I projektet Bæredygtig Bundlinje har 100 virksomheder de sidste tre år udviklet nye grønnere forretningsplaner i samarbejde med 10 kommuner.

Ved arrangementet giver meningsdannere deres bud på den grønne fremtid for virksomheder og for andre aktører i den grønne omstilling.

Arrangementet finder sted den 21. marts i København.

Se programmet og tilmeld dig her.

Nyt projekt har brug for din hjælp: Vær med til at løse madspildsproblemet

Lad os blive endnu bedre til at udnytte råvarerne til fordel for miljøet og virksomhedernes økonomi. Sådan lyder ambitionen i et nyt projekt, som HORESTA, Hotel- og Restaurantskolen, DTU fødevareinstituttet, Stop Spild af Mad og PlanMiljø står bag. Her er målet at finde og sprede metoder til at optimere råvareudnyttelse og reducere madspild i selvstændige restauranter og hotelrestauranter.

Guides: Sådan inddrager du medarbejderne i kampen mod madspild

Ved du, hvor det meste madspild opstår i din virksomhed? Og hvordan inddrages medarbejderne i at håndterer problemet? Som en del af HORESTAs nye madspildsprojekt køres der en række indsatser for at inspirere virksomhederne til at nedbringe madspildet og gøre det til et fælles projekt blandt medarbejderne.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne