Fra 22. marts 2019 tilbyder Aalborgs gennem mere end 20 år mest kendte gourmetrestaurant, Mortens Kro, egne hotelværelser eller rettere ”suites”. I første omgang 2 store, lyse velmøblerede og -udstyrede luksuslejligheder, skriver ByensEjendom.dk.

”Siden jeg var dreng og først legede kro og begyndte at servere mad for min familie, har jeg drømt om denne mulighed. Og nu er tiden rigtig,” udtaler restauratør Morten Nielsen.

Han forklarer, at ejeren af ejendommen, hvor Mortens Kro har til huse, havde fået lejlighederne ovenpå ledige. Oprindeligt var der kontorlejemål på etagen, men ejeren syntes, at planen var velgennemtænkt og spændende og var med på, at Mortens Kro skulle udvide forretningen med suiter.

Hotelmarkedet boomer med mange nye værelser

De danske hoteller var vidner til en overnatningsvækst på over 20 pct. i perioden mellem 2012 og 2016. Til gengæld ændrede den samlede hotelkapacitet sig ikke nævneværdigt. Det sker der dog noget ved de kommende år.

Farten aftager for danske hoteller

Der er stadig vind i sejlene for den danske hotelbranche, hvor især flere udenlandske gæster blæser overnatningstallene i den rigtige retning.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne