Fra 22. marts 2019 tilbyder Aalborgs gennem mere end 20 år mest kendte gourmetrestaurant, Mortens Kro, egne hotelværelser eller rettere ”suites”. I første omgang 2 store, lyse velmøblerede og -udstyrede luksuslejligheder, skriver ByensEjendom.dk.

”Siden jeg var dreng og først legede kro og begyndte at servere mad for min familie, har jeg drømt om denne mulighed. Og nu er tiden rigtig,” udtaler restauratør Morten Nielsen.

Han forklarer, at ejeren af ejendommen, hvor Mortens Kro har til huse, havde fået lejlighederne ovenpå ledige. Oprindeligt var der kontorlejemål på etagen, men ejeren syntes, at planen var velgennemtænkt og spændende og var med på, at Mortens Kro skulle udvide forretningen med suiter.

Vandhullet tørrer ud: Krostuen lukker

Det er både en del af Hotel Vildbjergs sjæl og dna, der bliver fjernet, når krostuen lukker for sidste gang 18. januar, skriver Herning Folkeblad.

Efter 13 år med til salg-skilt: Endelig ny ejer af kro

Efter 13 år er det endelig lykkedes Anne-Lise og Ib Jørgensen at finde en køber til deres livværk, Brobyværk Kro. Nu er der skrevet under på papirerne, og 15. februar er den snart 400 år gamle kro i hænderne på storgartneren Claus Feldborg, som vil fortsætte krodriften, skriver Fyens.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne