Fra 22. marts 2019 tilbyder Aalborgs gennem mere end 20 år mest kendte gourmetrestaurant, Mortens Kro, egne hotelværelser eller rettere ”suites”. I første omgang 2 store, lyse velmøblerede og -udstyrede luksuslejligheder, skriver ByensEjendom.dk.

”Siden jeg var dreng og først legede kro og begyndte at servere mad for min familie, har jeg drømt om denne mulighed. Og nu er tiden rigtig,” udtaler restauratør Morten Nielsen.

Han forklarer, at ejeren af ejendommen, hvor Mortens Kro har til huse, havde fået lejlighederne ovenpå ledige. Oprindeligt var der kontorlejemål på etagen, men ejeren syntes, at planen var velgennemtænkt og spændende og var med på, at Mortens Kro skulle udvide forretningen med suiter.

Bone’s har fundet lokaler i Aalborg

Den spritnye Bone's restaurant er klar til at byde de første gæster indenfor i en renoveret ejendom på havnefronten i Aalborg i februar, skriver AalborgNu.dk.

Aalborg Lufthavn: “Vi har sat os et meget ambitiøst mål!”

Luftfarten har fået en hård medfart i klimadebatten, og begreber som flyskam er dukket op. Flytrafikken er udråbt som den store klimasynder, men også lufthavnene har et højt energiforbrug og må derfor se sig inddraget i problematikken. Søren Svendsen, direktør i Aalborg Lufthavn, fortæller her til Turisme.nu, hvordan man som ansvarlig lufthavn tager fat på den udfordring.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne